0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu site hiç açılmayacak mı?
ya bende evde açamıyom işyerinde açılıyor. acaba vistadan dolayımı açılmıyo bu site
şimdi ben ilk hafta kazandım benim 25 ine kadar şifre girmem lazımmı yoksa geçtimi :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi ben ilk hafta kazandım benim 25 ine kadar şifre girmem lazımmı yoksa geçtimi :SDosttum selamlar..Üzülme mutlaka hediyeni vereceklerdir ama amaçları onlarında magnum satmak sayısızca..Bu yüzden öyle bir şart koymuşlardır..Bizim kentte yarın sunulacak satışa..Ben gidip alacağım..Onlarda bilmiyormuş birçok şehirde var olmadığını..Bana söylediği son söz "Hiçbir şekilde magdur etmeyeceğiz sizleri" dedi..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdi ben ilk hafta kazandım benim 25 ine kadar şifre girmem lazımmı yoksa geçtimi :SDosttum selamlar..Üzülme mutlaka hediyeni vereceklerdir ama amaçları onlarında magnum satmak sayısızca..Bu yüzden öyle bir şart koymuşlardır..Bizim kentte yarın sunulacak satışa..Ben gidip alacağım..Onlarda bilmiyormuş birçok şehirde var olmadığını..Bana söylediği son söz "Hiçbir şekilde magdur etmeyeceğiz sizleri" dedi..teşekkürler biz yinede her hafta 3 tane alalım da işimiz sağlam olsun altı üstü en fazla 10 tl veririz magnuma kazandıqımız daha fazla