0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar alakasız ama şu cem 2li tava seti indiriminden ne zamana kadar yaralanabiliyorduk bir de money karrtımı kiokslarda okutuyorum indirim flaana görünmüyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar alakasız ama şu cem 2li tava seti indiriminden ne zamana kadar yaralanabiliyorduk bir de money karrtımı kiokslarda okutuyorum indirim flaana görünmüyor.bende iki karta almıstım ama eşimin kartından alabıldım sadece.benım kartımdakı indirim gözükmüyor.bastan vardı sildilermi bilmiyorum.tavaları 30 kasıma kadar alabılıyoruz diye biliyorum ben.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar alakasız ama şu cem 2li tava seti indiriminden ne zamana kadar yaralanabiliyorduk bir de money karrtımı kiokslarda okutuyorum indirim flaana görünmüyor.bende iki karta almıstım ama eşimin kartından alabıldım sadece.benım kartımdakı indirim gözükmüyor.bastan vardı sildilermi bilmiyorum.tavaları 30 kasıma kadar alabılıyoruz diye biliyorum ben.ya silmesinler ihtiyacım vardı yavvv(