Gönderen Konu: Türksat Kablo Hakkında Tüm Kampanyalar  (Okunma sayısı 4078 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
Türksat Kablo Hakkında Tüm Kampanyalar
« : 01 Temmuz 2013, 11:40:43 »

« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2013, 11:42:12 Gönderen: lamal »

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
Ynt: Türksat Kablo Hakkında Tüm Kampanyalar
« Yanıtla #1 : 01 Temmuz 2013, 11:41:59 »

• Kampanya 01.07.2013 – 30.09.2013 tarihleri arasında geçerlidir.

• Kampanyadan otel motel aboneleri dışında, bireysel tarifede olan aboneler ve resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir.

• Kampanya kapsamında müşterinin Uydunet’e abone olarak 24 ay abone kalmayı taahhüt etmeleri gerekmektedir.

• Kampanya kapsamında aboneler; istedikleri Uydunet tarifesine abone olabilirler.

• Kampanya kapsamında abone olunan Uydunet hizmeti tarife üzerinden sunulur.

• Kablo TV Kurulum (43 TL) ve Uydunet Aktivasyon (35 TL) ücretleri alınmayacaktır.

• Müşterilere kablosuz modem (175 TL) ücretsizdir.

• Kampanya kapsamında aboneler istedikleri gibi hız değişimi gerçekleştirebilirler.

• Kampanya süresi dolmadan aboneliğini iptal ettirmek isteyen müşterilerden alınmayan kablosuz modem ücreti (175 TL); alınmayan Kablo TV kurulum ücreti (43 TL) ve alınmayan Uydunet aktivasyon ücreti (35 TL) tahsil edilir.

• Kampanya Uydunet altyapı imkanları ve cihaz stokları ile sınırlıdır.

• Uydunet Hizmeti Kablo TV Hizmeti ile birlikte sunulabilmektedir.

• Türksat tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Tarifelerde oluşacak değişiklikler tüm müşterilere yansıtılır.

• Türksat belirlenen süreden önce kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Farklı kampanyadan faydalanan müşteriler aynı hizmet üzerinden bu kampanyadan faydalanamayacaklardır. Uydunet aboneliğine ilişkin taahhüdü olmadığı halde Teledünya kampanyalarından birine dahil olan müşterilerin abonelikleri ise Teledünya hizmeti ile alakalı olduğundan bu kapsam dışında tutulur.

• Uydunet aboneliğine ilişkin herhangi bir taahhüdü olmayan mevcut Uydunet aboneleri de bu kampanyadan faydalanabilir.

• Uydunet aboneliğini kampanya başlangıç tarihinden sonra iptal ettiren müşteriler, bu kampanyadan faydalanamazlar.

• Kampanyaya yeni abonelik işlemleri İl Müdürlükleri, Çağrı Merkezi, Çözüm Ortakları, İş Ortakları ve Telemarketing firmaları tarafından, tarife değişikliği ile geçiş işlemleri ise sadece İl Müdürlükleri ve İş Ortakları firmalar tarafından yapılabilecektir ve hediye modemler abonelik esnasında teslim edilecektir.

• Taahhütnameden doğan damga vergisi bir defaya mahsus müşterinin ilk faturasına yansıtılır.

• AKN ( Adil Kullanım Noktası) : Kullanılan hizmet adil kullanım noktası olan 50 GB’ya ulaştığında internet hızı 3 Mbps’düşürülür.

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Temmuz 2013, 11:43:22 »

• Kampanya 01.07.2013 – 30.09.2013 tarihleri arasında geçerlidir.

• Kampanya 12 ay taahhütlüdür.

• Kampanyadan otel motel aboneleri dışında, bireysel tarifede olan aboneler ve resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir.

• Kampanya kapsamında, Kablo TV kurulum ücreti alınmayacaktır.

• Kampanya kapsamında, Uydunet aktivasyon ücreti alınmayacaktır.

• Kampanya kapsamında, 10 Mbps 50 AKN EkoSınırsız Uydunet tarifesi müşterilere sunulacaktır.

• Kampanya kapsamında taahhüt süresi boyunca, 10 Mbps 50 AKN EkoSınırsız Uydunet tarifesi 39 TL olarak uygulanacaktır.

• Kampanya kapsamında taahhüt süresi boyunca hız değişimi gerçekleştirilemez.

• Kampanya süresi dolmadan aboneliğini iptal ettirmek isteyen müşterilerden alınmayan aylık Uydunet tarife indirim bedelleri [tarife indirimi*ay]; alınmayan Kablo TV kurulum ücreti (43 TL) ve alınmayan Uydunet aktivasyon ücreti (35 TL) tahsil edilecektir.

• Kampanya Uydunet altyapı imkanları ile sınırlı olacaktır.

• Uydunet Hizmeti Kablo TV Hizmeti ile birlikte sunulabilmektedir.

• Türksat tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Tarifelerde oluşacak değişiklikler kampanya çıkış bedellerinin hesaplanmasında dikkate alınır.

• Türksat belirlenen süreden önce kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Uydunet aboneliğine ilişkin herhangi bir taahhüdü olmayan mevcut Uydunet aboneleri de bu kampanyadan faydalanabilir.

• Farklı kampanyadan faydalanan müşteriler aynı hizmet üzerinden bu kampanyadan faydalanamayacaklardır. Uydunet aboneliğine ilişkin taahhüdü olmadığı halde Teledünya kampanyalarından birine dahil olan müşterilerin abonelikleri ise Teledünya hizmeti ile alakalı olduğundan bu kapsam dışında tutulacaktır.

• Taahhütnameden doğan damga vergisi bir defaya mahsus müşterinin ilk faturasına yansıtılacaktır.

• AKN ( Adil Kullanım Noktası) : Kullanılan hizmet adil kullanım noktası olan 50 GB’ya ulaştığında internet hızı 3 Mbps’düşürülür.

unique

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 01 Temmuz 2013, 21:57:10 »
herhangi bir kötü yanı var mı bu kampanyanın? bilen kullanan yada alan var mı

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2013, 01:26:14 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
herhangi bir kötü yanı var mı bu kampanyanın? bilen kullanan yada alan var mı

Ne gibi bir kötü yan arıyorsun ki? Taahhüte bağlı kaldığın sürece hiçbir sıkıntı yok..

Çevrimdışı bizzare

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2013, 15:21:50 »
Vardir bir sikintisi ben turknetten cok cektim.o nedenle kapatincaya kadar anam agladi.bu aylik 39 tlye cok uygun ama burda yazdiklari sartlar gibi mi yoksa gostermelik mi bilmiyorum
Bir yakinim kullanmadan bilemem.ornegin 30 tl diyorlar 89 160 tl faturalar geliyor.kapattirincada aktovasyon vs ucretleri aliyorlar
O nedenle ttnet disindakilere guvenemiyorum

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2013, 16:27:40 »
Vardir bir sikintisi ben turknetten cok cektim.o nedenle kapatincaya kadar anam agladi.bu aylik 39 tlye cok uygun ama burda yazdiklari sartlar gibi mi yoksa gostermelik mi bilmiyorum
Bir yakinim kullanmadan bilemem.ornegin 30 tl diyorlar 89 160 tl faturalar geliyor.kapattirincada aktovasyon vs ucretleri aliyorlar
O nedenle ttnet disindakilere guvenemiyorum

Ben 24 aylık taahhüt vermiştim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Taahüütüm bitti ve bu yeni kampanyaya bir daha kaydolmayı düşünüyorum. Taahhüt'te yazan neyse o uygulandı. Eğer siz taahhüt ve kampanya şartlarını tam okumadıysanız tabii ki sıkıntı çekersiniz. Eğer sözleşmede yazan ibareden farklı bir uygulama olursa anında şikayette bulunarak hakkınızı geri alabilirsiniz ki Turksat'ta böyle bir haksızlık ile karşılaşmanız çok zor. Dediğim gibi şartları dikkatlice okuyup ona göre imza atmanız gerekli..

Çevrimdışı bizzare

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 09 Temmuz 2013, 17:17:49 »
interneti nasıl hızlı mı kopma oluyor mu?kablolu tv her bölge için kurulabiliyor mu?En uygun seçenek hangisi

ayrıca

bakınız
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2013, 17:22:03 Gönderen: bizzare »

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 23 Temmuz 2013, 01:35:38 »
interneti nasıl hızlı mı kopma oluyor mu?kablolu tv her bölge için kurulabiliyor mu?En uygun seçenek hangisi

ayrıca

bakınız
bir arkadaşım kullanıyordu teledünya'ya bağlı interneti çok yavaştı. alt yapı aynı mı bilmiyorum.

Çevrimdışı lamal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 23 Temmuz 2013, 13:38:21 »

ayrıca

bakınız

Ben 1Mbps hız ile Uydunet kullanıyorum. Üyeliğim 2 seneyi geçti ve internetten çok memnunum. Aboneliğim süresince sadece 4-5 kez falan kopma yaşadım :D 5 fazla bile hatta.. Hız 1 Mbps olmasına rağmen benim işimi görüyor. Zaten şimdi yeni aboneliklerde 10 Mbps'den aşağı hız verilmiyor kimseye. Detaylı bilgi için: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linke tıklayalım.