Konu neden bu kadar uzadı anlamış değilim. İşin içine hile hurda girmediyse, sahte hesaplarla yüzlerce oy verilmediyse veya başka herhangi bir dalavere yapılmadıysa, sadece hız ve pratik zekanın önemli olduğu bu yarışmayı gerçekten hakeden kazanmıştır ve kazanıyordur da. Aynı kazananın defalarca kazanması normal bir durum mu derseniz, ki bence değil, bu onun vicdanına kalmış bir şeydir. Ama burada kimse kimseye haram olsun, hakkımı yedi tarzından şeyler yazamaz. Yazsa da zaten boş konuşmuş olmaktan öteye gidemez.
Herkes burada bir sürü kampanyaya katılıyor ve bir sürü şey kazanıyor. Ben şimdiye kadar tüm kampanyalarda sadece bir tane kazandım kenara çekildim diyen arkadaş varsa ben ona sadece helal olsun derim, tebrik ederim. Ama en azından bir kampanyada bile 2 veya daha fazla ödül kazanmış olan arkadaşların buraya bu tarz şeyler yazmaları da aynı şekilde iki yüzlülüğe girer. O yüzden dikkatli olalım ve birbirimizi kırmayalım.
Eğer gerçekten kendisinin yüzde yüz masum olduğuna inanan arkadaşlar varsa konuya aynı şekilde yazmaya devam etsinler. Çünkü bu onların gerçekten de hakları. Ama aksi durumdaki arkadaşların yazdıklarını kusura bakmayın ama samimi bulamıyorum.