Gönderen Konu: Arno Mobilya Sonucu  (Okunma sayısı 1729 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
Arno Mobilya Sonucu
« : 25 Şubat 2012, 10:25:43 »
Arno Mobilya'nın 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği "Senin Yerin Benim Yanım" kampanyasında yapılan çekiliş sonucunda 1 adet London Kanepe'yi ERTAN KAPTAN kazanmıştır. Ayrıca yedek talihli olarak SİNEM ÜMİT belirlenmiştir. Adı geçen takipçilerimizi kutluyoruz. Kazanan talihlimizin ve yedek talihlinin Facebook hesaplarının bağlı olduğu email adreslerinden iletişim bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine göndermeleri gerekmektedir. Asil talihlinin 7 gün içinde iletişime geçmemesi durumunda ödül, yedek talihliye verilecektir. Tüm katılımcılarımıza teşekkürlerimizle...

Tebrikler Sinem!

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Arno Mobilya Sonucu
« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2012, 12:51:04 »
çok teşekkür ederim ama geçenlerde de bi mobilya firmasından yedek olmuştum sıra gelmemişti bana oyüzden hiç sevinemedim muhtemelen bu da öyle olur..sıra bana gelmez :(
izgim

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2012, 10:41:18 »
Arno Mobilya
Günaydın Arno Mobilya takipçileri! Arno Mobilya'nın 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle düzenlediği "Senin Yerin Benim Yanım" kampanyasında yapılan çekiliş sonucunda 1 adet London Kanepe'yi kazanan ERTAN KAPTAN'ın bize 7 gün içinde ulaşmaması üzerine, London Kanepe, yedek talihli olan SİNEM ÜMİT'in olmuştur. Talihlimizle, 10 Mart 2012'ye kadar irtibata geçilecektir. Kutluyor, iyi günlerde kullamasını diliyoruz.

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2012, 10:46:28 »
tebrikler Sinem  :D

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2012, 12:24:55 »
Tel.de ;)n giriyorm cok tesekkur ederim bu guzel haberi veren ve tebrik edenlerr :) yedek oldugum icin umidim yoktu super oldu
izgim

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 03 Mart 2012, 12:30:52 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Tel.de ;)n giriyorm cok tesekkur ederim bu guzel haberi veren ve tebrik edenlerr :) yedek oldugum icin umidim yoktu super oldu

Hayırlı olsun sinem hanım : )

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #6 : 03 Mart 2012, 12:35:44 »
tebrikler Sineem iyi günlerde kullan
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #7 : 03 Mart 2012, 12:45:13 »
Sana bu yakışırdı ablam..Gönlün kadar nice ödüller senin olsun..Tebrikler..Kutlama yaparsın artık... :D :D

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 03 Mart 2012, 13:54:53 »
çok teşekkür ederim arkadaşlar..vallahi yeri bile hazır kanepenin ofiste boş bi odamız vardı oraya koyacağım yanına 2 tane tekli berjer  aldım mı işlem tamam misss gibi bi oda olur :)
izgim

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 03 Mart 2012, 13:56:22 »
tebrikler, görünce yazayım dedim. fazla ümdiniz yoktu gerçi  ::)  :D