0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsıkılaşştırıcı jel almıştım 2 gün önce bugün geldii sabah bende almıştım ondan bana gelmedi hangi kargo getir di ?
sıkılaşştırıcı jel almıştım 2 gün önce bugün geldii sabah
calculus sen alışverişi tamamladın mı ? yani dekorparktan şifreyi kullanarak sipariş geçtin mi ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aldım bişe ama gelmedi kaç gün oldu :Ssen nne aldın
bende aldım bişe ama gelmedi kaç gün oldu :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aldım bişe ama gelmedi kaç gün oldu :Ssen nne aldın sundepil ama ben bunu nasıl sipariş verceğimi bulamadım sonra mail attım cevapta gelmedi .. mail at sekmesi var ona mı tıklayacaktık ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende aldım bişe ama gelmedi kaç gün oldu :Ssen nne aldın sundepil ama ben bunu nasıl sipariş verceğimi bulamadım sonra mail attım cevapta gelmedi .. mail at sekmesi var ona mı tıklayacaktık ki sundepil ben de aldım. benim mailime de dönmediler daha.olmazsa arayacağım, haberleşiriz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincalculus sen alışverişi tamamladın mı ? yani dekorparktan şifreyi kullanarak sipariş geçtin mi ?yok yarım saat önce aradım tanımlıyıp arıcaklar beni.aramazsanz 3-4 gün sonra kampanya bitnce tanmlancak
moralinizi bozmayayım da onlar pek güvenilir bir firma değil gibi geldi bana kullandıklarıda bildiğin 2000 lik zımpara kağıdıymışş ben almadıydım o yüzden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmoralinizi bozmayayım da onlar pek güvenilir bir firma değil gibi geldi bana kullandıklarıda bildiğin 2000 lik zımpara kağıdıymışş ben almadıydım o yüzden valla denemesi bedava olacağı için aldım, yoksa cebimden çıksa tek kuruş vermem ben de