0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayır 6-8, 2-4 de anne sütü içmese bile sıvı mamalar içebilir katı besine vücut hazırlıklı değildir..ya enavci hanım benimki dogruymuş hatta ilk dogarken hurma bile veriyorlar çocuga yine mi yanlış oldu ama biz hurma vermiştik çocuga hurma niyeki merak ettim sözten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayır 6-8, 2-4 de anne sütü içmese bile sıvı mamalar içebilir katı besine vücut hazırlıklı değildir..ya enavci hanım benimki dogruymuş hatta ilk dogarken hurma bile veriyorlar çocuga yine mi yanlış oldu ama biz hurma vermiştik çocuga
hayır 6-8, 2-4 de anne sütü içmese bile sıvı mamalar içebilir katı besine vücut hazırlıklı değildir..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayır 6-8, 2-4 de anne sütü içmese bile sıvı mamalar içebilir katı besine vücut hazırlıklı değildir..ya enavci hanım benimki dogruymuş hatta ilk dogarken hurma bile veriyorlar çocuga yine mi yanlış oldu ama biz hurma vermiştik çocuga hurma niyeki merak ettim sözten sünnet bildigim kadarıyla tabi tamamını vermiyoruz agzında ezecek kadar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayır 6-8, 2-4 de anne sütü içmese bile sıvı mamalar içebilir katı besine vücut hazırlıklı değildir..ya enavci hanım benimki dogruymuş hatta ilk dogarken hurma bile veriyorlar çocuga yine mi yanlış oldu ama biz hurma vermiştik çocuga ya nasil dogru dunya saglik orgutu 4-6 diyor neysesozten tabiiki sedece anne sutu verilir yeni dogmus bebegeburada sanirim bu konuda benim rekorum var guiness'e girebilirimikizlerim 40 ay emdiler her zaman anne sutunu savunuyorum4-6 olabilir ek mamalar falan var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayır 6-8, 2-4 de anne sütü içmese bile sıvı mamalar içebilir katı besine vücut hazırlıklı değildir..ya enavci hanım benimki dogruymuş hatta ilk dogarken hurma bile veriyorlar çocuga yine mi yanlış oldu ama biz hurma vermiştik çocuga ya nasil dogru dunya saglik orgutu 4-6 diyor neysesozten tabiiki sedece anne sutu verilir yeni dogmus bebegeburada sanirim bu konuda benim rekorum var guiness'e girebilirimikizlerim 40 ay emdiler her zaman anne sutunu savunuyorum