0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
-80 şart değil. Hem kredi kartı falan her şey geçerli
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin-80 şart değil. Hem kredi kartı falan her şey geçerli hangi bankalarla antlaşmalısın bro .. say bakalım kaç tane post makinen var...
Konuyu inceleyen 7 üyeye sesleniyorum:Yok mu alan?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin-80 şart değil. Hem kredi kartı falan her şey geçerli hangi bankalarla antlaşmalısın bro .. say bakalım kaç tane post makinen var... anlaşmalılarla anlaşabiliriz bence?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKonuyu inceleyen 7 üyeye sesleniyorum:Yok mu alan? ben bi arakadaşa bakıp çıkacaktım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin-80 şart değil. Hem kredi kartı falan her şey geçerli hangi bankalarla antlaşmalısın bro .. say bakalım kaç tane post makinen var... anlaşmalılarla anlaşabiliriz bence? keyfin pek bir yerinde... Türkiye Finans ile anlaşabilirsin misal.. Gün sonrası çalışırız seninle... Bence son fiyatı söyle olabilirli konuşma bro...