Arkadaşlar bu konuyu dün açacaktım ancak t-boxun rakibimin bir yazar olmasını açıklamasından sonra
geri çektim ancak bugün öğrendiğim hatta t-boxtaki rakibimin duvarında yazılanları görünce (sadece özten soyadlılar
kardeşime ait diğer arkadaşları tanımıyorum) benim de tahmin ettiğim gibi bu hafta yarışan ablamiz geçen hafta da
yarışanın arkadaşıymış (t-box yazar olarak duyurmuştu ama bu yazarların ne çok ihtiyacı varmış telefona)
yani gözüken bu işin mafyasılar ve gözgöre göre sahtelerle inanılmaz bir rant sağlayacaklar
Sağolsunlar arkadaşlarımızın çoğu yardımcı oldular şu an 129 oydayım ancak rakip sayım tek ve geçmemin imkanı yok
Rakip yazar ablamizin linki şudur rica etsem bakabilirmisiniz,yorumu sizlere bırakıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinyarışma başlayalı 2. gün bile olmadı ve oy sayısı şu an 271 ve her dakika artıyor
kadın hoş duruyor ancak sıfatı bile belli değil ve oy verenlerin nedense hepsinin profili kapalı
bu gerçek bir hesap mıdır yoksa sahte mi
bana destek olurmusunuz yada köstek ancak bir taraf tutmanızı rica ediyorum
ancak karşı tarafın paylaşmak bir yana bu işin mafyası olduğunu düşünüyorum
İster bana destek olursanız sevinirim,olmadı yapacak birşey yok
bu benim için bir iyi veya kötü hak veya haksızlık meselesi yada hiç bir mesele olmamış olacak
ancak sonuna kadar yarışacagım bırakmak yok
konuya yazmak isteyen arkadaş olursa t-boxun maili şudur : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinve de kadın yazar arkadaşımızın linki de şu : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinburda da yorumların bir kısmı