Gönderen Konu: facebook meselesı...  (Okunma sayısı 2387 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
facebook meselesı...
« : 28 Mayıs 2011, 02:01:16 »
sımdı lonely gene dıcek Kubra SerbesT Kursu de dıye ama bır konuyu yazmak ıstıyorum...hepımızn annesı babası kardesı kuzenı vs vs var sukurler olsun Allah acısını gostermesın...kampanyalara destek vs ıstıyoruz...hanı dıyoruz eklıyoruz kardesınızın vs hesabı varsa yardım dıye...hata edıyor da olabılırım bunu yaparken...bu hafta sunu farkettım destek ısterken de kabahatlı oluyorum bır de yarısma olunca ben annemden babamdan da doldurunca kabahatlı oluyorum....ben destek olunca herkes sultan bezırgan,her hesap mubah ama dıger desteklerde kuzen,anne hesabı olmaz,ahlaka uymuyor...o zaman kusura bakmayın artık kımseye bahcede destek olmuyorum...glade de elımdekı lıste dısında oylamaya katılmam...ayrıca bana karsı bır sıkıntınız varsa bana yazın fırmalara sıkayet nerden cıktı? bu kadar mı kötuyum ya :D :D :D...modlarım eger konum hatalıysa buyrun sılın...ama ben arkadan konusmam...haaa kazanma ısını,kampanya ısını memleket meselesı halıne getırdın dıyebılırsınız ; olabılır getırdım  :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
Ynt: facebook meselesı...
« Yanıtla #1 : 28 Mayıs 2011, 02:19:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
haaa kazanma ısını,kampanya ısını memleket meselesı halıne getırdın dıyebılırsınız ; olabılır getırdım  :)
inş. kazanırsın Kübra hnm da sen de rahat edersin biz de.. senin meselen bizim mesele.. benim meselem derin mesele,ezelden evvele giden mesele bir sevda turkusu gib,meseleem benim meselem derin mesele...
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2011, 02:24:23 Gönderen: sozten »

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #2 : 28 Mayıs 2011, 11:56:37 »
haaa kazanma ısını,kampanya ısını memleket meselesı halıne getırdın dıyebılırsınız ; olabılır getırdım  :)
inş. kazanırsın Kübra hnm da sen de rahat edersin biz de.. senin meselen bizim mesele.. benim meselem derin mesele,ezelden evvele giden mesele bir sevda turkusu gib,meseleem benim meselem derin mesele...

eheheheh Selcuk Abı bu ne yaw turku gıbı...yoksa manı mı desem:D

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #3 : 28 Mayıs 2011, 11:59:59 »
sımdı lonely gene dıcek Kubra SerbesT Kursu de dıye ama bır konuyu yazmak ıstıyorum...hepımızn annesı babası kardesı kuzenı vs vs var sukurler olsun Allah acısını gostermesın...kampanyalara destek vs ıstıyoruz...hanı dıyoruz eklıyoruz kardesınızın vs hesabı varsa yardım dıye...hata edıyor da olabılırım bunu yaparken...bu hafta sunu farkettım destek ısterken de kabahatlı oluyorum bır de yarısma olunca ben annemden babamdan da doldurunca kabahatlı oluyorum....ben destek olunca herkes sultan bezırgan,her hesap mubah ama dıger desteklerde kuzen,anne hesabı olmaz,ahlaka uymuyor...o zaman kusura bakmayın artık kımseye bahcede destek olmuyorum...glade de elımdekı lıste dısında oylamaya katılmam...ayrıca bana karsı bır sıkıntınız varsa bana yazın fırmalara sıkayet nerden cıktı? bu kadar mı kötuyum ya :D :D :D...modlarım eger konum hatalıysa buyrun sılın...ama ben arkadan konusmam...haaa kazanma ısını,kampanya ısını memleket meselesı halıne getırdın dıyebılırsınız ; olabılır getırdım  :)

sıkma canını ya olur böyle şeyler  :)

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 28 Mayıs 2011, 17:15:35 »
kardelen'e kalp..
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #5 : 28 Mayıs 2011, 17:18:52 »
benimde başıma geldi demin çok sinir bozucu  :-\

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2011, 18:02:40 »
ne oldu yine :D

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 28 Mayıs 2011, 18:11:27 »
o zaman destek istersen mesajlara kızım için bebeğim için yazmayın zaten destek vermiyorum ;) kampanyalara katılıp destek de istemiyorum haberiniz olsun

Çevrimdışı lonelycocuq

• Usta Kampanyacı
  • Beşiktaşım Oleyyyy
« Yanıtla #8 : 28 Mayıs 2011, 18:18:54 »
Yine mi :D

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #9 : 28 Mayıs 2011, 18:20:47 »
lonely eglenmen ıcın yazdım dedım cok yalnız bu cocuk yazayım da gulsun barı :D :D :D