0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
17.12.2010 - 28.01.2011 tarihleri arasında Sinangil tarafından yayımlanan "Hayal Edin Kazanın! " başlıklı çağrının sonuçları belli oldu. Esma Ergan '1000 TL' kazandı.Esma Ergan' ı kutar, herkese katılımları için teşekkür ederiz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin17.12.2010 - 28.01.2011 tarihleri arasında Sinangil tarafından yayımlanan "Hayal Edin Kazanın! " başlıklı çağrının sonuçları belli oldu. Esma Ergan '1000 TL' kazandı.Esma Ergan' ı kutar, herkese katılımları için teşekkür ederiz.biliyorum konu ile alakalı değil ama imzana bayıldım gülüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin17.12.2010 - 28.01.2011 tarihleri arasında Sinangil tarafından yayımlanan "Hayal Edin Kazanın! " başlıklı çağrının sonuçları belli oldu. Esma Ergan '1000 TL' kazandı.Esma Ergan' ı kutar, herkese katılımları için teşekkür ederiz.biliyorum konu ile alakalı değil ama imzana bayıldım gülüm kuzuuummm twitter da gördüm bugün ben de, neokuyorsun.com un hesabında, Freud doğru tespitlerinden birini yapmış dedim