bu katılım sayısı doğru değil, inanmıyorum ben.
Bencede dogru değil...
Arkadaşlar reklamasyon önemli, buranın müdavimleri bunu çok iyi biliyor. Tanıtımı olmayan bir forum yada blogdan çok şey kazanan arkadaşlar var. Ödülün meblağ yani değeri ve  reklam da arttıkça katılımın artmasından ötürü kazanma şansımız da düşmüş oluyor. 
Forumda zaten paylaşım amaçlı, sağolsun arkadaşlarımız hepsine tek tek teşekkür ediyorum, cevaplarıyla beraber yarışmaları haberdar ediyor, hepimiz katılıyoruz. Her yıl gelenekselleşen Algida Magnum, Dr. Oetker çekilişlerini biliyoruz. Ben bu konuyu TCELL smsleri geldiği an açmıştım. Ve Optimusun dediği gibi ürün tüm marketlerde yok sattı. Şahidim. (Adese, Real marketlerde gördüm) 
Alacak varsa da Cevahir Migros ve Kartal Migros'ta çakılı var: 19,90 TL. (Kartal 3-4 kere reyon tükendi, yeniden getirdi) Biz de paylaşım esas. 369 Kişi ödülleri alır, gerimiz avucumuzu yalayacağız  
 
  
 
 Adamlar reklamlarda bize umut ekiyor, biz de yetiştirip alıyoruz.  

 Şöyle bereketli 8x4 gibi çekilişler lazım bize, reklamı tanıtımı az olacak  
 
  
 
 Ne bereketliydi o ya. Bayram etmiştik. Nerede o eski çekilişler  
 
  
 
Ben en az 180 bin katılım bekliyorum