Gönderen Konu: kızım ameliyat olacak  (Okunma sayısı 26969 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
kızım ameliyat olacak
« : 04 Şubat 2009, 09:52:17 »
arkadaşlar çok üzgünüm kızımın hem geniz eti varmış hemde bademcikleri çok büyükmüş. doktor her ikisininde ameliyatla alınması gerktiğini söyledi. geniz etinden değilde bademcik ameliyatından çok korkuyorum sonradan kızıma bir zorluk çıkarmaz inşallah aranızda varmı bademcikleri alınan . öööööffffffff çok kötüyüm ya

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Ynt: kızım ameliyat olacak
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2009, 09:54:01 »
geçmiş olsun öncelikle :( bnm abimin bademcikleri alındı cocukken simdi 27 yasında bu zamana kadar herhangi bi sorunla karşılaşmadı emin ol. Allah acil şifalar versin

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2009, 10:02:34 »
teşekkür ederim desteğine inş ddiğin gibi olur :(

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2009, 10:09:24 »
Çok geçmiş olsun öncelikle...

Ama ufak bir şeye dikkat çekicem... Bademcik ameliyatı yanında kulağada tüp takalım vs gibi şeyler olunca biraz dikkatli davranmak gerekiyor(gereksiz ameliyat kastım).. Bazen doktorlar olmuycak şeylere imza atabilirler.. Yeğenime bademcik ameliyatı yanındada kulağa tüp takma yaptılar ancak aynı doktor daha önce kuzenimede aynı ameliyatı yaptı.. Bende bu işlerden fazla şupheleniyorum.. Mutlaka ama mutlaka başka dokorlara gösterip diğer doktor boyle dedi demeden biraz daha araştırmanız..

Çok çok geçmiş olsun.. Ameliyat sonrası dondurmaları hazır edin doktorlar ona izin veriyorlar.2 hafta bir sürede sıvı gıdalarla beslenebilicek kızınız...

Allah acil şifa versin .....
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı etlisarma

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2009, 10:14:42 »
çok geçmiş olsunnnnnnnn...
bende aldırmıstım badeciklerimi ve ailedeki herkes aldırdı...daha cok rhatlıyacağına eminim....tek sorun bademcik ameliyatında sonra cocuklar cok kilo alıyo .ona dikkat edin....

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2009, 10:16:57 »
çok geçmiş olsun.

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2009, 10:19:35 »
hepinize çok teşekkür ederim biraz rahatladım ama çok şüpelerim var daha

Çevrimdışı peja

• Usta Kampanyacı
  • dımdızlak team üyesi :):)
    • kişisel
« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2009, 10:36:10 »
Geçmiş olsun.Ameliyat olunacaksa ve öyle acil bir durumda yoksa bir kaç hastahane ve doktora danışılması gerekir malum ülkemizde biri birini tutmuyor.Bunu kendimden biliyorum.İnsan hayatı bizim ülkemizde ucuz...
öbürü de gelmis hani bana hani bana demis :p

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #8 : 04 Şubat 2009, 10:57:29 »
 Sana geçmiş olsun Allah kızına acil şifalar versin  Artık Teknoloji çoğaldı artık ameliyatlar bile kolay  Kardeşim korma Allaha bol bol dua et

Çevrimdışı asi demir

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 04 Şubat 2009, 11:04:06 »
izmirde en tanınmış kbb hastahanesine gittik ekol kbb çok sık boğaz enfeksiyonu geçirmesinin nedeni buymuş 3 ayda bir enfeksiyon geçiriyormuş. alınmazsa bademcikler ilerde daha büyük rahatsızlıklara yol açıyormuş b cuma ameliyat edeceğiz dediler