0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok uğraştırıcı kontör harcayarak yollarım daha iyi o ne öyle yok reklamı izle yok reklama tıkla ama sağol yinede en azından gönderiliyor kendime denedim
Zaten bu konuyu illaki kullanın diye açmadım. Sonuçta bana bir yararı olmayan site ki yararı yok derken şöyle yani ne yapan benim ne de o reklamlar bana ait yani siz mesaj atarsanız elime birşey geçmiyor sadece ihtiyacı olan vardır belki diyerek koydum. Onçün mesaj atıp atmamak size kalmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinZaten bu konuyu illaki kullanın diye açmadım. Sonuçta bana bir yararı olmayan site ki yararı yok derken şöyle yani ne yapan benim ne de o reklamlar bana ait yani siz mesaj atarsanız elime birşey geçmiyor sadece ihtiyacı olan vardır belki diyerek koydum. Onçün mesaj atıp atmamak size kalmışKızma hemen burda insanlar tepkileri sana yöneltmiyor ki yorumlar o siteyle alakalı. Üstelik bu sitenin diğer konudakinden bir üstünlüğü var oda giden sms e reklam eklemiyor daha kullanışsız olabilir ama daha temiz olduğu kesin eklediğin için teşekkürler paylaşımcı olmaya devam