0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesajla destek istemek garip bir şey mi arkadaşlar? Bana hergün bir sürü mesaj geliyor destek için ve hepsine cevap vermeye çalışıyorum."Benden destek isteniyor ama vermiyorum" diye konu başlığına yazıldığına da ilk defa şahit oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMesajla destek istemek garip bir şey mi arkadaşlar? Bana hergün bir sürü mesaj geliyor destek için ve hepsine cevap vermeye çalışıyorum."Benden destek isteniyor ama vermiyorum" diye konu başlığına yazıldığına da ilk defa şahit oldum valla arkadaşım burda bazı arkadaşlar hep kendilerini düşünüp isterler destek ama bizler isteyince umurlarında olmaz öyle kişileri yaz bikenara unutma bundan sonrada dikkat edersin o kişilere karşı artık senden birşey istediklerinde.burda bazı kişiler hep bana hep bana diyor ben elimden geldikçe herkese destek olmaya çalışıyorum bugüne kadar kimseyide hiç geri çevirmedim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMesajla destek istemek garip bir şey mi arkadaşlar? Bana hergün bir sürü mesaj geliyor destek için ve hepsine cevap vermeye çalışıyorum."Benden destek isteniyor ama vermiyorum" diye konu başlığına yazıldığına da ilk defa şahit oldum valla arkadaşım burda bazı arkadaşlar hep kendilerini düşünüp isterler destek ama bizler isteyince umurlarında olmaz öyle kişileri yaz bikenara unutma bundan sonrada dikkat edersin o kişilere karşı artık senden birşey istediklerinde.burda bazı kişiler hep bana hep bana diyor ben elimden geldikçe herkese destek olmaya çalışıyorum bugüne kadar kimseyide hiç geri çevirmedim.siz gerçekten o hususta öylesiniz sizden ne zaman şahsen destek istesem geri çevirmediniz hep destek verdiniz bu yüzden herzaman size minnettarım
Yupi sen kazandın mı nevresimini?