0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
catpat7 çok şanslısın maşallah hep böyle güzel süprizler yapar inşallah eşin. benimde ilk anneler günüm hemde 2*2 ama süpriz yapanda yok kutlayanda bende kendi kendime kutluyorum kendimi napıyım.balpötüşü Allah rahmet eylesin canım Allahım başka acı göstermesin.. malesef bende annemden uzağım .. birde kötü tarafı sevgimide tam belli edemiyorum arayıp çok güzel sözler söylemek isterdim ama yapamadım.. bende herkezin anneler gününü kutlarım Allahım anne olamk isteyen herkesede yaşatsın bu duyguyu..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincatpat7 çok şanslısın maşallah hep böyle güzel süprizler yapar inşallah eşin. benimde ilk anneler günüm hemde 2*2 ama süpriz yapanda yok kutlayanda bende kendi kendime kutluyorum kendimi napıyım.balpötüşü Allah rahmet eylesin canım Allahım başka acı göstermesin.. malesef bende annemden uzağım .. birde kötü tarafı sevgimide tam belli edemiyorum arayıp çok güzel sözler söylemek isterdim ama yapamadım.. bende herkezin anneler gününü kutlarım Allahım anne olamk isteyen herkesede yaşatsın bu duyguyu..2*2 den ikizlerin oldugunu anladım. inşallah dogru anlamısımdır. belkide süpriz geleceği için kimse kutlamıyordur.