Gönderen Konu: ANNLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!!!!!!!!!!  (Okunma sayısı 3670 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
ANNLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!!!!!!!!!!
« : 09 Mayıs 2010, 10:39:04 »
BAŞTA KENDİ ANNEM VE KAYINVALİDEM OLMAK ÜZERE TÜM ANNLERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN........

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
Ynt: ANNLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!!!!!!!!!!
« Yanıtla #1 : 09 Mayıs 2010, 10:42:22 »
önce annemin, teyzemin, halamın, kayınvalidemin ve forumdan anne olan tüm annelerin günü kutlu olsun
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 09 Mayıs 2010, 10:53:52 »
benim de ilk anneler günüm eşim çok hoş bir süpriz hazırlamış. uyandığımda duvarlarda koca koca kartonlarda çok güzel şyazılar vardı. çok duygulandım.
bütün annelerin anneler gunu kutlu olsun
:)

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #3 : 09 Mayıs 2010, 11:07:19 »
benim için 2001 yılından bu yana buruk geçti hep anneler günü :'( artık bir ifadesi yok bana anne olmama rağmen :'( forumdaki arkadaşlarımdan ricam annelerinize sıkı sıkı sarılın bugün o mis kokularını içinize doyasıya çekin :'( :'(
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 09 Mayıs 2010, 11:13:57 »
2. anneler günüm benim, annemin ve sitede anne olan herkesein anneler günü kutlu olsun..

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #5 : 09 Mayıs 2010, 11:14:16 »
Ben de tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.Anneler her şeyin en güzeline layıklar. :)

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 09 Mayıs 2010, 11:20:08 »
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun...

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2010, 13:42:49 »
catpat7 çok şanslısın maşallah hep böyle güzel süprizler yapar inşallah eşin. benimde ilk anneler günüm hemde 2*2 ama süpriz yapanda yok kutlayanda bende kendi kendime kutluyorum kendimi napıyım.

balpötüşü Allah rahmet eylesin canım Allahım başka acı göstermesin.. malesef bende annemden uzağım .. birde kötü tarafı sevgimide tam belli edemiyorum arayıp çok güzel sözler söylemek isterdim ama yapamadım..

bende herkezin anneler gününü kutlarım Allahım anne olamk isteyen herkesede yaşatsın bu duyguyu..
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 09 Mayıs 2010, 13:52:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
catpat7 çok şanslısın maşallah hep böyle güzel süprizler yapar inşallah eşin. benimde ilk anneler günüm hemde 2*2 ama süpriz yapanda yok kutlayanda bende kendi kendime kutluyorum kendimi napıyım.

balpötüşü Allah rahmet eylesin canım Allahım başka acı göstermesin.. malesef bende annemden uzağım .. birde kötü tarafı sevgimide tam belli edemiyorum arayıp çok güzel sözler söylemek isterdim ama yapamadım..

bende herkezin anneler gününü kutlarım Allahım anne olamk isteyen herkesede yaşatsın bu duyguyu..

2*2 den ikizlerin oldugunu anladım. inşallah dogru anlamısımdır. belkide süpriz geleceği için kimse kutlamıyordur.
:)

Çevrimdışı pamukseker

• Usta Kampanyacı
  • Sabır şükür,dua açar her kapıyı
« Yanıtla #9 : 09 Mayıs 2010, 13:55:11 »

2*2 den ikizlerin oldugunu anladım. inşallah dogru anlamısımdır. belkide süpriz geleceği için kimse kutlamıyordur.

geldielr bile ikizlerim canım 6 buçuk aylıklar uyuyorlar mışıl mışıl şimdi :) kendimi öptürüp durdum sabahın köründen beri yalattım desem daha iyi olur :) olsun varlıkları yeter dimi ..
Kaf dağı kadar yüksekte oIsan da, kefene sığacak kadar küçüksün. Unutma! Her şeyin bir hesabı var üzdüğün kadar üzüIürsün..