Gönderen Konu: Nescafé 3ü1 Arada Kampanyası  (Okunma sayısı 2362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baldandatlu

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Nescafé 3ü1 Arada Kampanyası
« Yanıtla #20 : Dün, 21:45:30 »
10 lu kod seti girersen geçen yıl yok aysonu yok kahve günü falan diye yapıyorlardı

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : Bugün, 11:34:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Çarşamba girilen sifrelere fazla puan var diyor ama yok girdim ama her kod 50 puan veriyor bugün şifre giren böyle bir sorunla karşılaştımi acaba

50 diye gösteriyor ama toplam puanda 1000 veriyor. hatta daha fazla. 350 puanım vardı 10 kod girdim 1850 puana yükseldi.1500 verdi. hatta açıklamada nescafe mocha geçerli değil diyor ama nescafe mocha girdim onuda kabul etti.toplam puanınızı kontrol edin sonra kod girdikten sonra puanınıza tekrra bakın. 50 gösteriyor ama çok fazla veriyor.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : Bugün, 11:35:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
10 lu kod seti girersen geçen yıl yok aysonu yok kahve günü falan diye yapıyorlardı

evet sadece tek 1 şifre 500 ( beşyüz puan ) değerindeydi yanılmıyorsam.bu sayede hediye çeki alabilmiştim
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM