Gönderen Konu: Mtv - Kumbara  (Okunma sayısı 98027 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: www.mtv.com.tr kumbaranızı doldurun!!!hediyeleri kapın...
« Yanıtla #230 : 14 Şubat 2009, 16:41:18 »
tek sana bakmıyor ki..tek başına asgari 200 kişiyle ilgileniyor..yaşayan bilir..hem ben çok zarif biri olduğunu düşünüyorum..bende senin gibi sanırdım ama yanılmışım..:P harika biri o!..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #231 : 14 Şubat 2009, 17:37:11 »
Adam seçmiyor ki..Profesyonel bir bayan ve görevini hakkıyla yapıyor..Seviyeli bir insan ve cevapları da bazen seni tuhaf etse de..O da bir insan ve onun savunmasını yapmıyorum çünkü o kendini çok rahat ifade ediyor..sadece MTV Türkiye için her şey..Onca kişi üye ve gerçek hitlerini bu sayede yakaladırlar..Bonus olayına gelince çok doğru bir hareketti Christina beyonce ve sara albümlerini de aldım bu değişimle..artık eskisinden hızlı geliyor altınlar..:-))

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #232 : 14 Şubat 2009, 17:46:04 »
haklısın üyelerini azarlayarak konuşan abuk subuk cümleler kuran türkçeyi bile düzgün kullanamayan birisi işini hakkıyla yapıyor demektir. Kendisinin umranda bile değil üyeleri. eğer o sitenin herşeyi o ise o olmazsa olmaz ise bu zamana kadar gördüğüm tüm site yönetimleri hiç bir halt bilmiyor demektir. Külahım olsaydı onu koyar öyle çıkardım sizde savunmanızı külahıma yapardınız ama malesef yok!!!
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2009, 17:49:27 Gönderen: ysr86 »

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #233 : 14 Şubat 2009, 17:52:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
haklısın üyelerini azarlayarak konuşan abuk subuk cümleler kuran türkçeyi bile düzgün kullanamayan birisi işini hakkıyla yapıyor demektir. Kendisinin umranda bile değil üyeleri. eğer o sitenin herşeyi o ise o olmazsa olmaz ise bu zamana kadar gördüğüm tüm site yönetimleri hiç bir halt bilmiyor demektir. Külahım olsaydı onu koyar öyle çıkardım sizde savunmanızı külahıma yapardınız ama malesef yok!!!

Siz bir modsunuz ve böyle konuşuyorsunuz..Saygı duyuyorum..Bende yıllardır modluk yaptım ama böyle bir tavır yapmazdım..Objektif olurdum ama sen nasihatın külahından anlamazsın..Hiçbir şey demiyorum ama bir insanı tanımadan ahkam kesmek çok kolay..Esra ablanın sevenleri yeter zaten..:P Bu kadar kötü bir yönetim dediğiniz MTV reklamlarını da kaldırın o zaman:P
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2009, 17:55:29 Gönderen: devrim1986 »

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #234 : 14 Şubat 2009, 18:21:49 »
hepimize o kadar saygısız cevaplar verdiki savunulacak hiçbir yanı yok o yazışmalardan sonra sen tutup çok şekeeeeeer yazarsan  hayırdır bi bağınızmı var sana bi ektrasımı var derim

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #235 : 14 Şubat 2009, 18:44:01 »
hepimize o kadar saygısız cevaplar verdiki savunulacak hiçbir yanı yok o yazışmalardan sonra sen tutup çok şekeeeeeer yazarsan  hayırdır bi bağınızmı var sana bi ektrasımı var derim
Ya bırak Allah aşkına hiç bişeyden haberi yok gelmiş burda bize Esra ablasını anlatıyor. Biz tabikide tanımıyoruz gidip hanfendiyle tanışacak halimde yok. Bizimle olan yazışmalarından bahsediyoruz gelmişsin çok seveni var diyosun banane varsa Alah artırsın daha mutlu etsin. Umarım herkese aynı saygısız cevapları vermeye devam etmez. çünkü sitesinin varlığı ona bu hakkı vermez

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #236 : 14 Şubat 2009, 19:20:53 »

elbette yok..çıkarım ne olabilir ki..bende sizin gibi aynı görüşe sahipken U dönüşü yapmış değilim..bana ve tüm arkadaşlarıma yerinde konuştu..çok da iyi biri olduğunu sözlerinde anladım..hediye kazanmak için Mtv kullanlarla Mtv Ailesinin bir bireyi olmak üzere ikiye ayrıılıyor..Siz hangi kategoridesiniz düşünün..tutunda sıraya düzülüp onu mu tanıyın mı diyorum alla alla..Her neyse bu konu için yazılan hiçbir şeye cevap vermiyorum..herkesin doğrularına saygım sonsuz..benim için bu konu bitmiştir bir daha gelmem..İyi paylaşımlar..
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2009, 21:17:33 Gönderen: devrim1986 »

Çevrimdışı mertbilo7

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #237 : 14 Şubat 2009, 20:17:30 »
3 hafta oldu daha kahve kuponları yok acaba ne zaman göndermeyi düşünüyorlar ???

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #238 : 19 Şubat 2009, 23:44:51 »
yeni soru var

Tarih’te 35 mm filme çekip perdeye yansıtan ilk sinema mucidi aşağıdakilerden hangisidir?

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #239 : 19 Şubat 2009, 23:53:32 »
Edison