Gönderen Konu: Onedio-Süperonline: #süperpazartesi 9.hafta iPad Mini kazanan caps  (Okunma sayısı 8748 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Yüzlerce komik caps içinde iPad Mini'ye değer görülen caps budur :P

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
Bence harika bir caps "Bahar bile olsa pazartesileri perdemi açtığımda hissettiğim budur" demek istemiş.

Tebrik ediyorum kendisini.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Bence harika bir caps "Bahar bile olsa pazartesileri perdemi açtığımda hissettiğim budur" demek istemiş.

sen misin yoksa 😍 tebrikler kazanana

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy

sen misin yoksa 😍 tebrikler kazanana

Yok ben değilim bu capsin yapan arkadaşın twitter nicki @rahatadami

Ben en son 6. hafta kazanı olarak Beats Pill XL hoparlör kazandım.. :)
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
Ben o kadar beğenmedim açıkçası. Gerçekten güzel capsler var kazanan ama mesela bir tane daha vardı, "Çok acıktım, diyetime bandım" o da çok tuhaf gelmişti bana...

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ben o kadar beğenmedim açıkçası. Gerçekten güzel capsler var kazanan ama mesela bir tane daha vardı, "Çok acıktım, diyetime bandım" o da çok tuhaf gelmişti bana...
banada çok saçma geliyor sanırım frekansımız jüriyle uyuşmuyor :D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı

@rahatadami isimli nik popüler bir nik.dedim acaba torpilmi yaptılar diye.kazanan caps i merak ettim ama capsi görünce hakettiğini anladım. biz bu tarz yarışmalarda hem komik şey arıyoruz, ama zeka dolu düşündürücü,dikkat çekici,ilginç caps lerde kazanabilir komik olması şart değil. bu caps te onlardan biri olmuş. bence haketmiş  :)

kedili caps te adam hangi bikiniyi girsey tarzı birşey yazdı.çok basit ve sıradan ama kazandı. kısmet işte  :D

mesela kızın biri '' eski çağlarda taş tabletlere yazılıyordu yazılar.ben ipad e yazmak istiyorum '' dedi kazandı.çok basit ama etkili bir slogandı.aynı sloganı ben yazsaydım daha komik ve eğlenceli olurdu ama kazanırmıydık bilemiyorum.nasip kısmet işi bunlar  :D
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2015, 18:11:40 Gönderen: eyefive »
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı

@rahatadami isimli nik popüler bir nik.dedim acaba torpilmi yaptılar diye.kazanan caps i merak ettim ama capsi görünce hakettiğini anladım. biz bu tarz yarışmalarda hem komik şey arıyoruz, ama zeka dolu düşündürücü,dikkat çekici,ilginç caps lerde kazanabilir komik olması şart değil. bu caps te onlardan biri olmuş. bence haketmiş  :)

kedili caps te adam hangi bikiniyi girsey tarzı birşey yazdı.çok basit ve sıradan ama kazandı. kısmet işte  :D

mesela kızın biri '' eski çağlarda taş tabletlere yazılıyordu yazılar.ben ipad e yazmak istiyorum '' dedi kazandı.çok basit ama etkili bir slogandı.aynı sloganı ben yazsaydım daha komik ve eğlenceli olurdu ama kazanırmıydık bilemiyorum.nasip kısmet işi bunlar  :D
ne yani biz zekadan anlamıyor muyuz burdan bu mu çıktı :D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
@j3baskan ya komiklikte bir zeka ürünüdür crayz versiyonu ama öteki cool zeka oluyor galiba  :D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı kömürcüismail

• Acemi Kampanyacı
  • **
rahatadamı kazanmış bu casper hileli yarışmasındada tabletinide bu kazandıydı ajans çalışanı bunun gibiler çok detaylı tarama yaptım kameraman yapım sorumlusu sanat danışmanı çıkıyorlar reklam ajanslarıyla çalışılıyor bizde ciddiye alıp ugraşıyoruz