Her Gün Kampanya
Kampanyalar => Biten Kampanyalar => Konuyu başlatan: admin - 30 Aralık 2014, 15:25:35
-
Setur’dan Tatil Havasını Evlere Taşıyan Twitter Yarışması!
Yeni yıl, yeni hayaller, yeni yollar! Heyecanla beklenen 2015 yılının ilk günlerine tatil havasıyla girmeye ne dersiniz?
Bu yıl yapılacaklar listeniz hazır mı? Gitmek istediğiniz şehri #2015Yollarda etiketi ile paylaşın, dolabınızı süsleyecek magnetle tatil havasını evinize taşıyalım!
Setur Twitter üzerinden başlattığı kampanya ile takipçilerinin 2015 tatil planlarını gerçeğe dönüştürmeleri için ilk adımı atıyor.
26 Aralık – 31 Aralık tarihleri arasında Twitter.com/Setur adresinde sürecek bu eğlenceli yarışmaya katılmak için #2015Yollarda etiketini kullanarak gitmek isteyip de henüz gidemediğiniz şehirleri tweetlemeniz yeterli!
Gitmek İstediğin Şehrin Magnetiyle Tatil Havası Evlerde!
Twitter.com/Setur hesabını takip ederek #2015Yollarda etiketi ile yarışmaya katılan herkese istediği şehrin magneti Setur’dan hediye! Siz de katılın, kazanın!
Ayrıntılar; www.Facebook.com/Setur ve www.Twitter.com/Setur ’da!