Her Gün Kampanya
Kampanyalar => Biten Kampanyalar => Konuyu başlatan: nilgün27 - 31 Aralık 2013, 14:05:13
-
Mutlu bir an'larla dolu nice yıllar dileriz Yeni yıla sürpriz hediyeler ile başlamak için Mutlu Yıllar uygulamasına katıl! Kar tanelerini aç, hediyeleri kazanma şansı yakala! http://ulker.im/mutluyillar
-
usb kazandım ilk denememde
-
Aşağıdaki kutuların üzerinde gezinerek içerisinde
açılacak kaç kar tanesi kaldığını görebilirsin.
Seçimini yap ve birbirinden güzel ödülleri kazanmaya bir adım daha yaklaş!
31 kutu
açık
6 kutu
açık
14 kutu
açık
9 kutu
açık
7 kutu
açık
9 kutu
açık
12 kutu
açık
23 kutu
açık
11 kutu
açık
8 kutu
açık
12 kutu
açık
8 kutu
açık
22 kutu
açık
9 kutu
açık
9 kutu
açık
12 kutu
açık
7 kutu
açık
7 kutu
açık
15 kutu
açık
6 kutu
açık
10 kutu
açık
7 kutu
açık
9 kutu
açık
6 kutu
açık
38 kutu
açık
Arkadaş Davet Et · Nasıl Oynanır? · Katılım Koşulları · Gizlilik İlkeleri
Kullanım Koşulları
1. www.facebook.com/camlica adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan “Çamlıca’yla Mutlu Yıllar” uygulaması 30.12.2013(Saat:00.01)- 10.01.2014(Saat:23.59) tarihleri arasında Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
2. www.facebook.com/camlica internet sitesine ücretsiz girip sayfayı beğenerek sayfada yer alan “Çamlıca ile Mutlu Yıllar” uygulamasına katılarak, karşılarına çıkan katılım formuna ad, soyad, e-mail, adres ve telefon bilgilerini giren katılımcılar bu işlem sonrasında içerisinde ödül bulunan kar tanelerini bulmak için kutuları açabilirler. Her kullanıcının her gün 5 kar tanesi açma hakkı olacaktır. Kullanıcılar uygulamaya davet ettiği arkadaşları arasından davetini kabul eden her arkadaşı için 1 kar tanesi açma hakkı daha kazanabilecektir. Her kullanıcı her gün için toplamda 10 kar tanesi açma hakkı kazanabilir.
3. Bu kampanyaya katılanlar arasında içerisinde ödül bulunan kutuları bulan kişiler 100 adet 6’lı Çamlıca ve 5 adet 4GB Çamlıca USB Bellek ikramiyesi kazanacaktır.
4. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
5. Katılımcı uygulamayı kabul ettiğinde, Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş. kullanıcıların ad, soyad ve profil fotoğrafının uygulama için kullanım hakkına sahip olur.
6. Kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş. sorumlu değildir.
7. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş. katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları Facebook profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
8. Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş. katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarına Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş. ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
9. Kazanan katılımcılar 12.01.2014 tarihinde saat 15.00’de www.facebook.com/camlica sayfası üzerinden duyurulacaktır.
10. Kampanyaya katılım ve sitedeki işlemler ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Katılım için başka ticari bir koşul aranmamaktadır.
11. Kampanyaya Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş. ve Youth Republic Pazarlama ve Araştırma Hizmetleri A.Ş çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez ve Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
12. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
13. Yarışmaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
14. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
15. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
16. Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş. kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
17. Kampanya neticesinde talihliler, isimlerinin Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş. sayfası aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olurlar.
18. Kampanya'ya katılanlar iş bu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş. kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
19. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş.’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.
20. Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş.’nin kampanya'yı herhangi bir zamanda sonlandırma ve Kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı mahfuzdur. Bu Kampanya'ya katılan herkes yukarıdaki şartları gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.
21. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş. tarafından yapılacaktır. Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Satış ve Tic. A.Ş.. bu koşullar ve kuralları gerektiğinde katılımcılarına önceden haber vermeksizin değiştirebilir. Koşullar ve kurallardaki değişiklikler tüm katılımcılar için bağlayıcı nitelik taşımaktadır. Bu nedenle katılımcılar, güncel koşullar ve kuralları öğrenmek için bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri gerektiğini kabul ederler.
22. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.
-
Neden ben açamıyorum?
-
6 lı çamlıca 3, denemede:) bu yıl şanslı olucak galiba:)
-
ben de kazandımmm camlıcaaa
-
ben de kazandımmm camlıcaaa
tebrikler hangi kutudan kazandınız ???
-
ben de kazandımmm camlıcaaa
tebrikler hangi kutudan kazandınız ???
7 numaralıdann
-
bende çamlıca kazandım
-
bende çıkmıyor :(
tebriklerrr kazananlara
-
(http://u1312.hizliresim.com/1j/z/w2lpg.jpg)
Bu arada açılmamış kutu da kalmadı sanırım.
Ayrıca ya çamlıca sayfasına bakanın kafa çalışmıyor ya da bunlar bizimle kafa buluyor.
Çamlıca mı kazandık çekiliş hakkı mı ne saçma sistem.
Çamlıca Merhaba, bir şey yapmanıza gerek yok Çekiliş hakkı kazanan kullanıcılar uygulamanın sonunda yapılacak çekilişle 6'lı Çamlıca ve 4GB Çamlıca USB Bellek kazanacaklardır İlginiz için teşekkürler.
3 saat önce · Beğen · 1
-
ee bitti hepsi nolcak şimdi?
-
Bir soğuk içecez olacak bi şey yok :)
-
(http://u1312.hizliresim.com/1j/z/w2lpg.jpg)
Bu arada açılmamış kutu da kalmadı sanırım.
Ayrıca ya çamlıca sayfasına bakanın kafa çalışmıyor ya da bunlar bizimle kafa buluyor.
Çamlıca mı kazandık çekiliş hakkı mı ne saçma sistem.
Çamlıca Merhaba, bir şey yapmanıza gerek yok Çekiliş hakkı kazanan kullanıcılar uygulamanın sonunda yapılacak çekilişle 6'lı Çamlıca ve 4GB Çamlıca USB Bellek kazanacaklardır İlginiz için teşekkürler.
3 saat önce · Beğen · 1
3. Bu kampanyaya katılanlar arasında içerisinde ödül bulunan kutuları bulan kişiler 100 adet 6’lı Çamlıca ve 5 adet 4GB Çamlıca USB Bellek ikramiyesi kazanacaktır.
ne çekilişi yaa o kadar kutuya zaten 100 tane çamlıca koymuşlar.onu bulmak çekiliş den beter.şimdi kazanmadıkmı yani?
-
Facebook cevaplarına bakılırsa kazandınız çıkanlar arasında çekiliş yapacaklar.
Ama öyle saçmalık olmaz herhalde facebookta cevap yazan çamlıcanın elemanı işi bilmiyordur.
-
salının gelişi p.tesinden belli yine boş
-
Facebook cevaplarına bakılırsa kazandınız çıkanlar arasında çekiliş yapacaklar.
Ama öyle saçmalık olmaz herhalde facebookta cevap yazan çamlıcanın elemanı işi bilmiyordur.
bende öyle düşünüyorum.katılım koşullarında yok zaten.hediyeyi bulan kazanır diyor.
-
banada bir tane 6 lı çamlıca çıktı ;D
-
ilk 10 deneme boş çektim.
Artık şans yarına .
-
of çıkmıyo :((
-
davet sayfası bölümünde haklar yazıyor Allah Allah bende de kazandığım toplam hak:25 yazıyor.
-
2014 e bir bellek ve bir gazoz ile başladık
-
2014 herkese şanslı gelmiş de bana ne Çamlıca, ne Selpak, ne MPİ; anca MTV var bize oh. :)
-
2014 herkese şanslı gelmiş de bana ne Çamlıca, ne Selpak, ne MPİ; anca MTV var bize oh. :)
aynennn...bana da hiçbişi cıkmıyo...ne sanssızım yaaa
-
bana 2 tane çamlıca 6lı çıktı dün akşam
-
bu nıye cıkmıyoo ya :D
-
1hafta denedim şansımı baktım yok sildim uygulamayı :) insan sinirleniyor yahu kazanan arkadaşlara tebrikler afiyet olsun
-
geçen yılki güzeldi çekilişle çıkıyodu video paylaşıyoduk bana baya çıkmıştı böyle tıkla tıkla sinir edio insanı bide selpak var tabi
-
bu nıye cıkmıyoo ya :D
[/quot boyle dedim :-) bi denedim tekrar :-) gazoz cikti
-
hep boş...
-
Boşları yaşıyoruz :)
-
artık bıraktım bunu ya Acaba hangi kutuda uygulaması gibi çekilişle yapsalardı bir ümit olurdu
-
guzel yarismaymis
-
KUTULAR DOLU GÖZÜKÜYOR
-
buda çekilişle mi hediyeyi bulana mı bir türlü netleşmedi kafamda.sitelerine yazıyorum.cevapta vermediler kaç gündür.yorumlarda çekiliş diyor.koşullarda hediyeyi bulana diyor.kazandım mı yoksa kazanmaya hak mı kazandım anlayamadım ki. netleştirebilen oldu mu?
-
Bütün kutular bitmiş arkadaşlar.
-
bitmemiş ben az önce 6lı çamlıca kazandım
-
bendede 400 kutu açılmış diyor hiç birinde açılmamış yok
-
bendede 400 kutu açılmış diyor hiç birinde açılmamış yok
aynen bana da birkaç gün önce öyle dedi
-
kazananlar 14 ocak salı 19 da açıklanacaktır yazıyor.bişey açıklanmadı