Her Gün Kampanya
Kampanyalar => Biten Kampanyalar => Konuyu başlatan: hippie - 24 Ocak 2013, 19:32:44
-
http://www.facebook.com/vestel?ref=ts&fref=ts
http://apps.facebook.com/smartpuzzle/
Vestel, Smart Puzzle Facebook uygulaması katılım koşulları,
https://www.facebook.com/vestel adresli Facebook sayfası üzerinde yapılacak ödüllü yarışma süresince katılımcılar, Vestel Facebook sayfasını beğenip, “Smart Puzzle” adlı uygulama tarafından bilgilerine erişilmesine izin vererek ve yarışma kayıt formunu eksiksiz doldurarak; video ve resim formatındaki yapbozları kendilerine ayrılan süre içerisinde birleştirmek suretiyle katılımda bulunurlar.
Yarışma;
1- Yarışmaya katılabilmek için katılımcının Facebook kullanıcısı olması ve Vestel Ticaret A.Ş.’ye ait https://www.facebook.com/vestel sayfasını beğenmesi gerekmektedir.
2- Katılımcı, https://www.facebook.com/vestel adresindeki sayfayı beğendikten sonra “Smart Puzzle” uygulamasına girip, gerekli izinleri vererek ve oyunun sonunda yer alan yarışma kayıt formunu eksiksiz doldurarak yarışmaya ücretsiz olarak katılabilir.
3- Uygulamada kullanıcılar, kendilerine verilen video ve resim formatındaki yapbozları, kendilerine ayrılan süre içerisinde birleştirerek en fazla çekiliş hakkını kazanmaya çalışır.
4- Kullanıcılara her yapboz için 180 sn süre verilir. Kullanıcı yapbozu tamamladığında bu süre bitmiş ise sadece 1 çekiliş hakkı kazanır. Kullanıcı süre artırarak yapbozu tamamladıysa, artırdığı her 10 saniye için ekstra bir çekiliş hakkı kazanır.
5- Uygulamada yer alan yapbozları, 180 saniye içerisinde tamamlayan katılımcılar Vestel gece lambalı telefon ve Vestel Wakeup Pure Light için çekiliş hakkı kazanırlar.
6- Kullanıcılar elde ettikleri çekiliş hakları ile Vestel Ticaret A.Ş içerisinde yapılacak çekilişe katılırlar.
-
3.CU OYUNU YABAİLEN OLDUMU
-
10 dakikada oldu :D sıfır puanım , 4 çekiliş hakkım var.
-
Sıralamalardayım; ama ilk 30'a mı veriyor çekilişle mi veriyor anlamadım. Hem sıralama var hem çekiliş hakkı.
-
4çekişiş puan sıfır 3.su çok zordu
-
30 ödül veriyorlar ama kullanım koşullarında 5+ 20 diyo :)
-
1300 11. sıradayım 3. oyunda takılıyorum 1. sıradaki 13000 puan nasıl yapmış anlayamadım
-
sıralama ne işe yarıyo bilen var mı? hem çekilişle diyo hem sıralama yapıyo
-
Birinicliğe yerleştim, sıralama mı çekiliş mi anlamasam da. :)
-
bi sonraki soruda da atomu parçalatıcaklar galiba hahahha :D
-
boşuna hileyle uğraşmışlar çekilişli :P
bu arada kazananlar ne zaman açıklanacak. katılım koşullarında yazmıyor ::)
-
iyi olmuş boşver :D
-
Maşallah 20 bini geçenler var, gitmiş birincilik. :)
-
Çekilişle olması harika olmuş.
-
Normalde bakmam ama bakmam için bir sebep var artık
-
çekiliş iyi olmuş ..
-
çekilişin tarihi belli mi?
-
puff 3. levelı 3 dk bıtmesıne rağmen hala 0 puan dıyor ama yanılmıyorsam 180 sanıyeyı aşmamalı paun vermesı için :( zorrr son katılım 15.02 dıo :)
-
3.cü zor yaaa keşke oda 1 ve 2 gibi olsaymış :P
-
Zor ama zevkliymiş sevmem aslında puzzleları.
-
yanlış yapınca puandan düşüyor hepsini doğru yapmak gerek yanlış yapmadan o zamn puan daha yüksek oluyor.
-
ben 3.sünü yarım saatte yaptım tamam dedim server errror dedi bide formülü nedi nası geccez
-
Ben bir formül kullanmadım ama biraz dikkat istiyor. Çıkan görüntülerde bariz dikkat edilecek ayrıntılara bakıyorum böyle bir formül olabilir belki. Ama zor gerçekten de.
-
GÜZEL
-
bende tam yaptım derken puan hesaplanıyor dedi ama yok bişi hata verdei boşa gitti o kadar uğraş
-
İlk 25 ne olacak ki sıralama ne işe yarıyor acaba?
-
22 Şubat Cuma günü açıklanacakmış.