Her Gün Kampanya

Kampanyalar => Biten Kampanyalar => Konuyu başlatan: !sumak! - 08 Şubat 2012, 11:37:09

Başlık: Anchor Butik
Gönderen: !sumak! - 08 Şubat 2012, 11:37:09

Günaydın Anchor dostları! Bu soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak bir sürpriz hazırladık. Bugünden itibaren haftaiçi her gün, öğlen tam 12'de sizlere ürünlerimizle ilgili basit sorular sorup ertesi güne kadar verilen doğru cevaplar arasında yapılacak çekilişle soruda bahsedilen üründen hediye edeceğiz. Bu fırsatı yakalamanız için yapmanız gereken tek şey sayfamızı takip etmek. Saat 12'de görüşmek üzere!

http://www.facebook.com/AnchorButikDergisi?sk=wall
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: !sumak! - 08 Şubat 2012, 12:02:12
cevap:iki ayda bir  :)
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: cadisila - 08 Şubat 2012, 12:05:03
katıldık bakalım
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: cembik - 08 Şubat 2012, 12:12:58
katıldım teşekkürler  :)
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: pbilgi - 08 Şubat 2012, 12:15:00
teşekkürler...  :)
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: mehpare01 - 10 Şubat 2012, 14:45:08
Anchor'la Bil, Kazan yarışmamızın yeni sorusu geliyor:
"Yıllardır kanaviçelerin ve işlemelerin baştacı olan Domino El Nakışı İpliği, No.8 kalınlık opsiyonunda kaç renk seçeneğiyle sizlerle buluşuyor?"

Yarın öğlen saat 12'ye kadar doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle 1 kutu Domino No.8 El Nakışı İpliği kazanmak için tek yapmanız gereken bu basit sorumuza doğru cevabı yorum olarak bırakıp sayfamızı beğenmiş olmanız. Unutmayın, herkesin tek katılım hakkı bulunuyor. Herkese bol şanslar!
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: aylean - 10 Şubat 2012, 15:17:49
bir öncekinin kazananları belli oldu mu
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: mehpare01 - 13 Şubat 2012, 12:04:06
2 gün aradan sonra yeniden merhaba Sevgili Anchor dostları.
Bugünün "Anchor'la Bil, Kazan" sorusu şöyle:
"El nakışlarında sınırsız tonlama yapmaya imkan veren çok geniş bir renk skalasına sahip Anchor Muline, kaç katlı bir ipliktir?"

Yarın öğlen saat 12'ye kadar doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle 1 kutu Muline El Nakışı İpliği kazanmak için tek yapmanız gereken bu basit sorumuza doğru cevabı yorum olarak bırakıp sayfamızı beğenmiş olmanız. Herkese bol şanslar!
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: tayaro - 13 Şubat 2012, 21:21:04
 >:( yani biz çalışanlara hiç şans vermiyosunuz.Neden tüm yarışmaları günün ortasında yaparsınızki..şunu akşama kadar uzatsanızda belki bizde katılırdık yani
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: gizemlitosbaga - 14 Şubat 2012, 12:18:11
Anchor'la Bil, Kazan yarışmamızın yeni sorusu geliyor:
"Örgü ve dikiş aksesularında (iğneler, makaslar, şişler vb.) Coats'un Türkiye'de siz tüketicilerimizin beğenisine sunduğu marka nedir?"

Yarın öğlen saat 12'ye kadar doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle Örgü ve Dikiş aksesuarlarından oluşan bir set kazanmak için tek yapmanız gereken bu basit sorumuza doğru cevabı yorum olarak bırakıp sayfamızı beğenmiş olmanız. Unutmayın, herkesin tek katılım hakkı bulunuyor. Herkese bol şanslar
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: dontcry8 - 14 Şubat 2012, 12:22:10
http://www.facebook.com/Coats.Crafts.Turkiye?sk=info

Burada cevap yaziyor. Ama anchor da olabilir. Yani ordaki markalardan herhangi biri doğru cevap bana göre.
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: sanko86 - 17 Şubat 2012, 12:09:40
Anchor Butik
‎'Anchor'la Bil, Kazan' yarışmamızın bugünkü sorusu:
"Türkiye'nin ilk ve tek fantazi dantel ipliği Gelincik Pırıl'da kaç renk seçeneği bulunmaktadır?"

Yarın saat 12'ye kadar doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle 1 kutu Gelincik Pırıl Polyester Dantel İpliği kazanmak için tek yapmanız gereken basit sorularımıza doğru cevabı yorum olarak bırakıp sayfamızı beğenmeniz. Unutmayın, herkesin tek bir katılım hakkı bulunuyor.
Bol şanslar!


Cevap: 2 yazdım
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: cembik - 17 Şubat 2012, 12:14:03
bunun kazananları hiç açıklanmadı enteresan  ::)
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: gizemlitosbaga - 17 Şubat 2012, 12:16:27
yoo hergün açıklanıyor.
yorum yazdığımız kısımda random görüntüsüyle beraber ;)
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: cembik - 17 Şubat 2012, 12:23:49
sayfa yorum yapdığıunda bildirim gelir diye bekledim bana hiç bildirim gelmemişti teşekkürler  ;)
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: hah7783 - 17 Şubat 2012, 12:32:36
Sevgili Anchor dostları, sizlere kçük bir hatırlatma yapmak isteriz. Gelincik Polyester Dantel İpliği ve Gelincik Pırıl Polyester Dantel İpliği farklı ürünlerdir ;) cevap galiba 2 değil,baktım ama bulamadım
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: muhsin43 - 17 Şubat 2012, 13:40:29
kardeşim kazandı ertesi gün hediye geldi 10 küçük naylon dantel ip ve 1 tığ ama iplerin rengi çok kötü
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: mehpare01 - 22 Şubat 2012, 14:02:49
‎"Anchor'la Bil, Kazan" yarışmamızın yeni sorusu geliyor:
"Açık Altın, Altın, Koyu Altın ve Gümüş renkleri bulunan ışıl ışıl, zahmetsiz ve güvenilir Gelincik Metalik'in en küçük boyu BRÜT kaç gramdır?"

Yarın saat 12'ye kadar doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle 1 kutu Gelincik Metalik polyester dantel ipliği kazanmak için tek yapmanız gereken basit sorumuza doğru cevabı yorum olarak bırakıp sayfamızı beğenmeniz. Herkese bol şanslar!
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: nilgün27 - 22 Şubat 2012, 14:06:52
sonuçları ne zaman bu yarışmanın  ???
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: sanko86 - 22 Şubat 2012, 14:16:59
Her gün yorum olarak aynı resmin altına açıklanıyor sonuçlar.
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: tuce89 - 22 Şubat 2012, 14:43:32
Dünün kazananı
Gönderilen cevaplardan 249 adeti doğru ve geçerlidir, yapılan çekilişte 41.sıradaki doğru yanıtın sahibi Sayın Efla Hatun, bizden 1 paket Anchor Ninni Polyamidli El Örgü İpliği kazandı. Tebrikler, adres bilgilerinizi anchorbutik@coats.com adresine bekliyoruz.
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: gizemlitosbaga - 23 Şubat 2012, 17:37:47
Doğru yanıt 19 gram olacaktı! Verilen cevaplardan 284 adeti doğru ve geçerlidir, 158.sıradaki doğru yanıtın sahibi Sayın Ayşen Akşirin Seyhan bizden 1 kutu Gelincik Metalik polyester dantel ipliği kazandı. Tebrik ediyoruz! Adresinizi anchorbutik@coats.com 'a bekliyoruz.


‎"Anchor'la Bil, Kazan" yarışmamızın bugünkü sorusu şöyle:
"Coats, siz tüketicilerimizin beğenisine birden fazla marka baskılı kanvas ve iplikli işleme seti (kit) sunuyor. Bu markalardan birinin adını yazabilir misiniz?"

Yarın öğlen saat 12'ye kadar doğru cevabı gönderenler arasında yapılacak çekilişle 1 adet iplikli işleme seti kazanmak için tek yapmanız gereken basit sorumuza doğru cevabı yorum olarak bırakıp sayfamızı beğenmeniz. Herkese bol şanslar!

Cevap: Royal Paris
Başlık: Ynt: Anchor Butik
Gönderen: gizemlitosbaga - 15 Mart 2012, 13:58:31
Anchor'la Bil, Kazan" yarışmalarımızın sonuna geldik, gösterdiğiniz ilgi için herkese çok teşekkürler!
Mart ayında sizler için çok farklı sürprizler hazırladık, sayfamızı takip etmeye devam edin!