Her Gün Kampanya

Kampanyalar => Biten Kampanyalar => Konuyu başlatan: cloves - 08 Haziran 2011, 18:49:23

Başlık: iPhone 4 Kazandıran Hisseler!- 16 Temmuz Son
Gönderen: cloves - 08 Haziran 2011, 18:49:23
TEB İnternet Şubesi veya CEPTETEB WAP Şubesi’nden 16 Mayıs 2011 - 16 Temmuz 2011 tarihleri arasında hisse senedi işlemi yapın, 5 adet iPhone 4’ten birini kazanma şansı yakalayın!

Üstelik gerçekleşen her 1.000 TL’lik işleminiz için bir çekiliş hakkı daha kazanın!

Kampanya tarihleri arasında müşterilerimiz, gerçekleşen ilk hisse senedi alış veya satış işlemi için işlem tutarından bağımsız olarak 1 adet; kampanya dönemi içerisinde toplamda gerçekleşen her 1.000 TL’lik hisse senedi alış veya satış  işlemi için artı 1 çekiliş hakkı daha kazanacaklardır. Kampanya süresince en fazla 30 adet çekiliş hakkı kazanılabilir.

Henüz TEB İnternet Şubesi şifreniz yoksa, kredi ya da banka kartı bilgileriniz ile şifrenizi Anında Şifre’den hemen almak için tıklayınız.
Hisse senedi işlemleriniz için henüz TEB Yatırım Hesabınız yoksa, TEB İnternet Şubesi Yatırım İşlemleri / Hisse Senedi menüsünden şubeye gitmeden tek bir tıkla hisse senedi işlemleriniz için Yatırım Hesabı açma talebi iletebilir, yatırım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Admin'e söyleyelimde   hisse senedi öneri listesi bölümü  açılsın forumda :)
Başlık: Ynt: iPhone 4 Kazandıran Hisseler!- 16 Temmuz Son
Gönderen: ayan - 10 Temmuz 2011, 01:43:12
borsada oynayacak kadar param olsa zaten alırdım ben iphone :)
Başlık: Ynt: iPhone 4 Kazandıran Hisseler!- 16 Temmuz Son
Gönderen: cloves - 12 Temmuz 2011, 12:10:51
çok fazla komisyon kesmeseler biraz çekiliş hakkı kazanırdım buradan ;)
Başlık: Ynt: iPhone 4 Kazandıran Hisseler!- 16 Temmuz Son
Gönderen: ayan - 05 Ağustos 2011, 00:32:22
Kazanan talihliler 05.08.2011 tarihinde Bugünl Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır.