Her Gün Kampanya
Diğer => Serbest Kürsü => Geri Dönüşüm Kutusu => Konuyu başlatan: gülmerşen - 25 Mart 2010, 18:35:06
-
Sunuculuk yapmaya gitti yarışmacı oldu
Hayallerimin Turu' adlı yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Şebnem Dönmez ödülleri duyunca kendi grubunu kurarak yarışmaya katılma kararı aldı.
Facebook uygulaması üzerinden başlatılan Carlsberg 'Hayallerimin Turu' isimli yarışmanın tanıtımı önceki akşam Ghetto'da gerçekleşti. Sunuculuk görevini üstlenen Şebnem Dönmez, 26 Nisan'a kadar sürecek yarışmanın hediyelerini duyunca yarışmacı olmaya karar verdi.
GERÇEK BİR HAYAL TURU
www.hayalleriminturu.com adresinde dörder kişilik kurulan gruplar, neden bu tura kendilerinin gitmesi gerektiğini bir cümle ile anlatacak ve profillerine bir de video ekleyecekler. Yarışma sonunda birinciye Dönmez'i bile baştan çıkaran şu ödüller vaat ediliyor: Takım üyeleri, dört gün boyunca; Londra'nın en iyi otellerinden birinde kalacak, London Eye'a binip, özel VIP bölümden şehre bakacak, şehri tepeden izleyecekler. Onlar için özel olarak ayarlanan fotoğrafçı ve stilistle beraber, fotoğraf çekimine katılacaklar.
Michelin yıldızlı şef Thierry Laborde'la tanışıp, beraber yemek yapacaklar. Ardından da tüm dünyada izlenme rekorları kıran 'Thriller Live Show'a gidip, Michael Jackson'ın şarkılarını dinleyip, söyleyecekler. VIP konser biletlerini alıp, O2 Arena'da Rihanna konserine gidecek, Wembley Arena'da rock grubu Kiss'i izleyecekler.
http://max.hurriyet.com.tr/haber/14213163.asp?gid=329 (http://max.hurriyet.com.tr/haber/14213163.asp?gid=329)
bazı arkadaşlara rakip çıkmış :D :D
-
hiç şansı yok desem ;D ;D
-
hiç şansı yok desem ;D ;D
bana da öyle geldi :D
-
hay allahım o kusur kalsaymış bari sanki gidicek durumları yokda tövbe tövbe ::)
-
vay be rakibe bak ;D ;D ;D :D
-
hay allahım o kusur kalsaymış bari sanki gidicek durumları yokda tövbe tövbe ::)
hiç yaaa kadına bak böylelerine sunuculuk yaptırmaya da gelmiyo :D