« Son İleti Gönderen: J3askan 27 Haziran 2025, 16:56:20 »
parolpara kartı olanlar 1250 lira market harcamasına 250 , 500 e 100 kazanabilir sadece bugüne özel , ben bimpara hesabına yükleme yaparak faydalandım.
« Son İleti Gönderen: baldandatlu 26 Haziran 2025, 23:54:30 »
P&G para yakıyor sanırım, babamlar da özellikle yıl sonlarında bütçe kalırsa böyle o kalan parayı harcayıp bitirirler malzeme alırlar depoya koyarlar. O yılın bütçesi yılında harcanması lazımmış. Depo da abi sayım var ne bunları aldınız niye geldi bunlar diye babamı, Recep Şef i arıyorlarmış. Biten uygulamanın reklamı yapılıyorsa para yakıyor lardır.
« Son İleti Gönderen: gkymrc 26 Haziran 2025, 23:01:48 »
Aplikasyonu gözden çıkardılar herhalde diyecem ama devamlı reklam da veriyorlar şimdi instagramdan falan. Neyse, şikayetvar'a falan da yazdım, 1-2 güne iletişime geçmezlerse aldığım Ariel'i iade edip, aplikasyonu sileceğim. Gerçi paramı alsam da, almasam da sileceğim bu aplikasyonu. P&G için yüz karası bir girişim olduğu açık.
« Son İleti Gönderen: NumismatikTV 26 Haziran 2025, 20:27:32 »
En son puanlar silinecek dediler, puanınızı kullanın dediler. Puan kullanmada sürekli hata alınıyordu. İletişimden yazdım kimse umursamadı, ben de uygulamayı sildim
« Son İleti Gönderen: gkymrc 25 Haziran 2025, 15:24:50 »
%50 indirimli Ariel kampanyasına katıldım, fişi gönderdim, %50 bakiye puan olarak aplikasyona saniyesinde yattı ama IBAN gir deyince app donuyor. Kimseye ulaşamıyorum, P&G arıyorum; onlar bizim değil bağımsız diyor ama aplikasyon'daki KVKK metni Procter & Gamble'dan bahsediyor.
İlginç, sanki lisede bir çocuğun ödevi gibi.
Problem yaşayan var mı? Eğer varsa gidip aldığım Ariel'i iade edeceğim.
« Son İleti Gönderen: NumismatikTV 21 Haziran 2025, 19:06:13 »
Migroslarsa 25 Haziran'a kadar Nestle Pure Life 5LT veya Saka Su 5LT, 1 alana 1 bedava fırsatı ile 39.75TL İstanbul'dakiler için damacana su almaktan daha uyguna geliyor.
Son zamanların yükselen markası Bonveo mobil uygulamasını indirip kuponları aktive ettikten sonra 5lt su (10TL) + 1 adet maden suyu (bedava) + 1 adet bez çanta (bedava) alıp mağazadan çıkabilirsiniz. Mobil uygulamada farklı fırsatlar da var.