Gönderen Konu: 100 köntör hediyeli bilgi yarısması  (Okunma sayısı 11925 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: 100 köntör hediyeli bilgi yarısması
« Yanıtla #20 : 29 Nisan 2010, 15:35:15 »
O zaman bende söyliyeyim. Bilgi yarışması falan hiç ugrasmadan kampanyalardan bugüne kadar 1500 kontör kazanmısımdır ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #21 : 29 Nisan 2010, 15:44:43 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
O zaman bende söyliyeyim. Bilgi yarışması falan hiç ugrasmadan kampanyalardan bugüne kadar 1500 kontör kazanmısımdır ;D
Hayır sco her konuda beni geçebilirsin ama kontör konusunda asla,şimdi yazmaya kalksam forum sayfası izin vermez ;D

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 29 Nisan 2010, 16:07:43 »
Hayır sco her konuda beni geçebilirsin ama kontör konusunda asla,şimdi yazmaya kalksam forum sayfası izin vermez ;D
;D ;D ;D
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

Çevrimdışı Karahasan.

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #23 : 30 Nisan 2010, 21:42:00 »
Site çok dandik giriş yapıyorum giriş yapmamış olarak gözüküyor.

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #24 : 05 Mayıs 2010, 22:22:39 »
Bu konu çok gerilere düştü! ???

Çevrimdışı hihaoo

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #25 : 05 Mayıs 2010, 23:32:21 »
ben bu yarışmadan vakt-i zamanında 300 kontör kazanmıştım..seviyodum da,bilgisayar başında oldukça yarışmaya çalışıyordum..
ancak sitenin sahibine kıl olduğum için en sonunda bıraktım..yarışma kuralları dahilinde olmamasına rağmen daha önceden kontör yüklediğim hattımdan başka hattıma kontör yüklemek istedim izin vermedi..neymiş de hattın benim üzerime olduğuna dair bir belge fakslayacakmışım..ki hat zaten benim üstüme değil ama ben kullanıyorum..benim üstüme olsa bile göndermem resmi bir belgeyi..neyse o günden sonra kararları değiştirmiş falan..velhasıl sitenin amacı güzel ama yöneticileri acemi,güvenlik olayı sıfır zaten o en az iki kişinin yarışması kuralı koyulduğundan beri..

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #26 : 05 Mayıs 2010, 23:59:47 »
ben bu yarışmadan vakt-i zamanında 300 kontör kazanmıştım..seviyodum da,bilgisayar başında oldukça yarışmaya çalışıyordum..
ancak sitenin sahibine kıl olduğum için en sonunda bıraktım..yarışma kuralları dahilinde olmamasına rağmen daha önceden kontör yüklediğim hattımdan başka hattıma kontör yüklemek istedim izin vermedi..neymiş de hattın benim üzerime olduğuna dair bir belge fakslayacakmışım..ki hat zaten benim üstüme değil ama ben kullanıyorum..benim üstüme olsa bile göndermem resmi bir belgeyi..neyse o günden sonra kararları değiştirmiş falan..velhasıl sitenin amacı güzel ama yöneticileri acemi,güvenlik olayı sıfır zaten o en az iki kişinin yarışması kuralı koyulduğundan beri..
Zaten yarışma kurallarını okursanız yöneticiler sizden kontör istediğiniz hattınız ile ilgili bilgi ve belge isteyebilirler koşulu bulunmaktadır.Ben toplam 2 farklı şebeke ve 4 farklı numara için kontör aldım herhangi bir problem yaşamadım. ???

Çevrimdışı hihaoo

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #27 : 06 Mayıs 2010, 12:43:10 »
Zaten yarışma kurallarını okursanız yöneticiler sizden kontör istediğiniz hattınız ile ilgili bilgi ve belge isteyebilirler koşulu bulunmaktadır.Ben toplam 2 farklı şebeke ve 4 farklı numara için kontör aldım herhangi bir problem yaşamadım. ???
dediğimi tam okursan,site sahibinin benimle tartışmasından sonra kuralları değiştirdiğini görürsün :) 25 Ekim 2009 da düzenlendi tekrardan kurallar ve önceden böyle bir madde yoktu..ki o madde önceden var olsaydı yine eski hattıma isterdim zaten..işin garibi şu ki zaten,her hat benim üstüme olacak diye bir şey yok :) ne yani ben kimlik bilgilerimi gönderdim diyelim hattı ben kullanmama rağmen kontörü alamayacak mıyım?çok saçma..ayrıca bu tarz ne olduğu belli olmayan(herhangi bir firma yok ortada,sadece bir admin var ancak mail yoluyla haberleşiyrsunuz)bir sitenin de mail isim soyad haricinde-kimlik numarası-hat belgesi gibi resmi evrakları istemesi tamamen saçmalıktır..yine de dikkat edin derim..iyi niyetli olabilirler ama metot çok yanlış..

Çevrimdışı cingozzz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #28 : 06 Mayıs 2010, 18:20:25 »
arkadaşlar ben bütün bilgi yarışma sitelerinde yarıştım elle tutulur gözle görülür hediye veren tek site bil kazan.nettir ben şimdiye kadar 200 kontör aldım 100ü de eli kulğında

Ben 800 kontör aldım ;D
BJK alemsin. Pff bide fake üyelik almış  ;D ;D ;D
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2010, 18:22:13 Gönderen: cingozzz »

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #29 : 06 Mayıs 2010, 22:02:07 »
arkadaşlar ben bütün bilgi yarışma sitelerinde yarıştım elle tutulur gözle görülür hediye veren tek site bil kazan.nettir ben şimdiye kadar 200 kontör aldım 100ü de eli kulğında

Ben 800 kontör aldım ;D
BJK alemsin. Pff bide fake üyelik almış  ;D ;D ;D
Sayın cingöz,fake üyelik aldığımı hangi delile göre iddia ediyorsunuz?Adminlere sor,incelesinler bakalım İP numaraları aynı mı?Lütfen sallamayalım! ???