Merhaba Sevda hanım
Bu konuda SGK bir düzenleme yapması için uğraşıyoruz. Bugün bakan ile görüşme yapıldı. Olumlu gelişmeler var. Hasta nerede?
Saygılarımla
bu maili şimdi aldım yazdığım firmalardan birinden bana aile bilgisini şehir vs verebilicek olan varmı? bende hemen mail geçim firmaya
ilk mesajda bilgiler var Hasta adı:Muhammet Ali Kızgın
Baba adı:İrfan Kızgın
Cep: 0539 607 14 87
Anne adı: Gülşah Kızgın
Cep: 0539 229 67 69
Merhaba Sevda hanım
Bu konuda SGK bir düzenleme yapması için uğraşıyoruz. Bugün bakan ile görüşme yapıldı. Olumlu gelişmeler var. Hasta nerede?
Saygılarımla
bu maili şimdi aldım yazdığım firmalardan birinden bana aile bilgisini şehir vs verebilicek olan varmı? bende hemen mail geçim firmaya
mail attığın yeri yazarmısın bizde mail atalım
kıyamam yavruma ya allahım yardımcısı olsun.tez şifa versin inşallah.twitter ve face de paylaşım bir nebze katkım olduysa ne mutlu.ama niçin baştakiler bu işe bu kadar duyarsız kalıyor anlayamıyorum.sosyal devlet olmak bu değil midir yoksa devlete ne gerek vardı ki zten
Allah yardımcısı olsun, Rabbim şifasını versin... İnşallah en kısa sürede iyileşir. İmzaladım, Twit attım.
Sanırım yara bezinin firması bu, ama iletişim bölümünde mail adresi bulamadım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
her kanaldan destekledim. Allah yardımcıları olsun.
Merhaba Sevda hanım
Saygılarımla
mail attığın yeri yazarmısın bizde mail atalım
mail bilgilerini verirsen bizlerde yazalım.anlaşılan imzalamak ve tweetle olmayacak.ne yapmamız lazımsa onu yapalım.
Gerçek kişiler yani ailesi Cumhurbaşkanına sitesin de yazsın Cumhurbaşkanımız duyarlı insan belki duyarsa ilgilenir
Merhaba Sevda hanım
Saygılarımla
Allah acil sifalar versin ins. Sevdacim melek gibi kadinsin. Allah senden de razi olsun canim benim.