siteye girin belli kıyafetlerden tarz yapın kaydedin mailinize gelecek %20 mangodan indirim çekini 10 aralık a kadar mango mağzalarına bırakın. 5 kişiye verilecek olan 330 ytl giyim indirimi ve mango mağzasında elle stilistiyle görüşme imkanı yakalayın..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
teşekkürler, % 20 indirimi kullanmak mı gerekiyor gider ödül için
sonuçta mango da indirim zamanı %20 den çok daha fazla indirim yapılıyor. bu kısmı anlamadım
hayır. ama indirim kuponunla birlikte mangoya gittiğinde sana tarz yaratıcak stiliste gittiğin zaman 330 tl değerinde mango hedi çeki kazanıyormuşsun.
kuponla alisveris yapıyorsun ama di mi,
sezon indiriminde %50 ye alabilirken, simdi %20 yi kullandiriyor bana
tabi. indirim olan reyonlardan değil zaten yeni sezon falan muhtemelen. yeni sezondan alışveriş yapıcaksan kullanışlı bence.
Arkadaşlar ben siteye kaydoldum. Sonra email adresime bir yazı geldi. Bu yazının en altında da harf ve sayılardan oluşan bir kod var. Ancak kuponun nasıl geçerli olacağı hakkında bir bilgi mevcut değil.. Kuponu kullanabilmek için kodu mağazadaki görevliye iletmemiz mi gerekiyor ??
gelen maili print alıp götürmen gerekli
ben gittim mangodan bir sürü bişeyler aldım güya indiirim kuponunu kullancaktım, parayı ödedim eve geldim evde aklıma geldi kuponum..