Kampanya Destek > Kampanya Destek

Bahçıvan Peynir - En Mutlu Ramazan Sofrası Genel Destek

<< < (26/28) > >>

nursen:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin masama buyrun bende şimdi masalara oturuyorum

kyigit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin masama buyrun bende şimdi masalara oturuyorum

--- Alıntı sonu ---
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmasalara oturdum bende beklerim

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---

İkiniz de yoksunuz masamda.. biriniz tıklasa yetecek

kyigit:
Bugün 7 kişi link vermiş, benim ihtiyacım olan 3 kişi ama sadece 2 kişi oturmuş bu 7 kişiden.. ben ilk günden beri her linke ilk tıklayanlardanım kaç gündür yetişmşyor masam.. 1 kişi lazım lütfen..

aylean:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün 7 kişi link vermiş, benim ihtiyacım olan 3 kişi ama sadece 2 kişi oturmuş bu 7 kişiden.. ben ilk günden beri her linke ilk tıklayanlardanım kaç gündür yetişmşyor masam.. 1 kişi lazım lütfen..

--- Alıntı sonu ---
yaptım

kyigit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün 7 kişi link vermiş, benim ihtiyacım olan 3 kişi ama sadece 2 kişi oturmuş bu 7 kişiden.. ben ilk günden beri her linke ilk tıklayanlardanım kaç gündür yetişmşyor masam.. 1 kişi lazım lütfen..

--- Alıntı sonu ---
yaptım

--- Alıntı sonu ---

Çok teşekkürler.. kaç gündür hep siz yetişiyosunuz

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git