Gönderen Konu: Yedigün meyvenisec Porsche çekiliş sonuçları  (Okunma sayısı 4536 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: Yedigün meyvenisec Porsche çekiliş sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Haziran 2014, 23:08:13 »
Arkadaşlar PepsiCo, Fritolay aynı gruba aittir. Geçen yıl onlar da Porsche vermişti.
Uluslararası firmalar bunlar, önemli olan ses getirecek kampanyalar yapmak ve marka imajını yükseltmek. Her işe kar gözüyle girmezler. Amaç; pazara soktukları yeni içecekleri ses getirecek bir kampanyayla duyurmaktı. İşim gereği her ölçekte marketi geziyorum, yeni ürünleri de pek raflarda göremiyorum. Zira marketlerde rafta yer almak zordur, market sahipleri bir takım bedeller isterler. Firmalar rafta yer almak için bedelsiz ürün verirler, resmen ödeme yaparlar marketlere. Carrefour'u da, Migros'u da, Kipa'sı da tüm yerel marketleri de böyledir. O açıdan da bu iş Pepsi'nin zamanında çıkardığı MAVİ KOLA işine benzeyecek. Bir müddet sonra çıkarılan çeşitlerin kaldırılacağını ön görüyorum ben. TROPICANA ile Amasya Elması, Antalya Portakalı falan tarzı iş bence Yedigün'de de tutmayacaktır.
Ancak ben PepsiCo ve Fritolay i kampanya, tanıtım açısından da zayıf buluyorum. Benim görüşümdür elbette. İçecek tarafında Coca Cola'nın gerisinde pazar ikincisi durumdalar ancak cips tarafında resmen pazar ellerinde...
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 23:14:15 Gönderen: sakaryazede »
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
« Yanıtla #11 : 11 Haziran 2014, 23:16:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İsim benzerliği değilse bizim öğretmen arkadaş olur kendisi.
Tebrikler Diazem, Konya'yı kalkındırdın valla. Öğretmen hanım seni görüp katılmıştır :)
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 12 Haziran 2014, 14:51:35 »
Bizim öğretmen arkadaş kesinleşti az önce konuştum.10 kapakla katılmışlar çıkmış.75bin vergisi varmış..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 12 Haziran 2014, 15:06:32 »
hayırlı  olsun

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 13 Haziran 2014, 19:33:48 »
şans kim biz kim ki

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 13 Haziran 2014, 23:46:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bizim öğretmen arkadaş kesinleşti az önce konuştum.10 kapakla katılmışlar çıkmış.75bin vergisi varmış..

arabanın fiyatı 300 bin liramıydı.300 bin euromuydu ? 300 bin liraysa 75 bin lira vergi çok fazla ya
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM