0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinankara 2-3 mesaj üstte belirtmiştim o yüzden yazmadımankaraysa hangi kargo_? onu da yazarsanız sevinirim kargo diil anka kurye diye bi kuryeyle geldi ilk defa duydum bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinankara 2-3 mesaj üstte belirtmiştim o yüzden yazmadımankaraysa hangi kargo_? onu da yazarsanız sevinirim
ankara 2-3 mesaj üstte belirtmiştim o yüzden yazmadım
Ben eskişehirdeyim banada bugün geldi ni hayet:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinankara 2-3 mesaj üstte belirtmiştim o yüzden yazmadımankaraysa hangi kargo_? onu da yazarsanız sevinirim kargo diil anka kurye diye bi kuryeyle geldi ilk defa duydum bendedediğim gibi acayip bi firmaydı kapı sesine korktuk elini zilden hiç çekmedi biz açana kadaro nedenle geç geliyor demekki.ben daha bekliyorum
muhtemelen ilk ankaraya dağıtılmalıydı çünkü üretim yerleri sincanda
yarın gelir hatta bu akşam bile gelebilir bazı arkadaşlar saat 8 falan geldiğini yazıyodu dediğim gibi acayip bi firma napcağı belli olmaz