2.dönemin sonuçları nerede nereden öğreniyoruz
bu firmanın bütün işleri ne kadar yavaş ya
yakında 2.dönemde açıklanıcak iki katı kişi olucak bu iş patlar bana göre. kazananlar arkadaşlar bir süre daha bekleyin veya isterseniz açın şikayet varda bir şikayet birden fazla kişi üst üste açarsa bari bişeyler için firma direkt baskı kurmaya başlıcak.bu şekilde bireysel aramalarla sürekli 10 gün sonra diyip oyalıcak bu gidişle hedef tanıtım.
ben siftah yaptım şikayet var sitesine şikayeti açtım lütfen sizlerde destek verin ve hep birlikte hakkımızı arayalım 
isterseniz linkinide paylaşın destek verelim
hedef dağıtıma vermişler zaten arkadaşlar neyin şikayeti bu ? O kadar kişinin bilgilerini toplamak zaman aldı . 15 gün önce sorduğumda hediyeler henüz gelmedi gelince göndermeye başlayacağız dediler . Gelir sabredin .
göndermeyecek olsalardı yapmazlardı böyle bi etkinlik. biraz bekleseniz.. hem anlayamıyorum. Tr'de hediyeyi zorla istemek,almak gibi birşey var.. facebook'ta da görüyorum benzer şeyleri.biraz sabır ve nezaket..
göndermeyecek olsalardı yapmazlardı böyle bi etkinlik. biraz bekleseniz.. hem anlayamıyorum. Tr'de hediyeyi zorla istemek,almak gibi birşey var.. facebook'ta da görüyorum benzer şeyleri.biraz sabır ve nezaket..
Özdilek firması 500 kişiye hediyesini hazırlayıp hemen yolluyor herşey tertipde insanlara hizmette başlar ne sabırı firma dediğin işini sağlam ve hızlı edecek milletin işi var gücü var onların keyfini mi bekliyecez