Gönderen Konu: Biri açıklama yapabilir mi?  (Okunma sayısı 2128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kampanyacadisi

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • herkes kalbinin ekmeğini yer
Biri açıklama yapabilir mi?
« : 06 Nisan 2014, 16:51:44 »
kampancıların bulustuğu bir platformda  neden yeni ve acemi  kampanyacıların kısıtlandığı bir bölüm var ? neticede bir çok kişi facebookda arkadas oy topluyorlar acılan konular zaten bizlere ksııtlı olan  bölümden  çıkıyor   madem yardımlasmak madem destek olmak bu haksızlık değilmi ?   yani bu ötekilestirme niye   onu anlamıyorum ben
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2014, 22:54:35 Gönderen: admin »

Çevrimdışı C.K.

• Usta Kampanyacı
Ynt: BİRİ ACIKLAMA YAPABİLİRMİ ?
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2014, 17:10:51 »
Hiç konu açmamış ama her kampanyaya katılmış insanlar ile siteye emek harcayıp senelerdir düzenli olarak konu açan insanları bir tutmamayı ötekileştirmek olarak algılamanız yanlış bir düşünce.

Ben ileti sayıma göre Usta Kampanyacı olmama rağmen o bölümü göremiyorum ve bunu sorun yapmıyorum. Forumda yükselmek istiyorsanız kampanya paylaşıp kısıtlandığınızı düşündüğünüz bölüme erişim sağlayabilirsiniz kısa bir süre içinde.

Emek harcayan ile hazır açılmış konulara katılıp siteye hiç bir fayda sağlamayan üyelerin bir tutulmaması bence beğeni ile karşılamamız gereken bir durum, bence yani  :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2014, 17:59:21 »
Biz yıllardır çok çeşitli olaylarla karşılaştık. Size bunları anlatmayacağım ama,eğer ben kampanyacıyım, bu forumda kalıcı olacağım diyorsanız, forumu takip edin, paylaşılan kampanyaları inceleyin, katılın.  Üyelerimizi tanıyacaksınız. Forumdan daha fazla zevk almaya başlayacaksınız.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #3 : 06 Nisan 2014, 20:18:57 »
Bölüm kısıtlaması olayı tüm forumlarda var örnek vermek gerekirse moderatör bölümünü sadece moderatörler görür.

Kaldı ki bu forumda kısıtlama diye birşey asla söz konusu olamaz.Sadece bir bölümün belli kıstası olması genel anlamda foruma olan ilgisini kanıtlamış kişilere sohbet etmeleri için açılmış bir bölüm olması gayette doğal bir durum. Bu bahsi geçen bölümü gözünüzde kampanyaların açıldığı ve diğer üyelerin görmemesi gereken bir bölüm olarak değil forumun temel taşlarının sohbet bölümü gibi niteleyebiliriz.
Kaldı ki bu bölümü görmeyen birçok kişi genel anlamda sadece açılan kampanyalara katılmak için değil forum içindeki dostluğu ve paylaşım duygusunu yaşamak için bu forumda.

Bir çok kampanyayı facebook vs üzerinden görüyoruz veya forumda herkesin görebileceği gibi zaten açılıyor.
Forum içinde her üyenin özel bir yeri var gün geçtikçe zaten bunu herkes anlıyor. Yeter ki art niyetli olmasın.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 06 Nisan 2014, 20:37:19 »
Sorunuza cevaben şunu belirtmek isterim.Açılmayan bölümleri görememek sizi ne acemi kampanyacı ne de yeni kampanyacı yapar.Bu sadece forumun isimlendirmesinden ileri gelmektedir.Ki foruma aktif olmayıpta neler neler kazanan arkadaşlarımızda var.Öncelikle açılan bölümlerin bir  çoğu mesaj sayısı ile alakalı değil.Zaman ve çevrimiçi olma ve aktiflik le alakalı.Mesela bir Al sat bölümünü yeni birisi göremez.Diyceksiniz ki neden göremiyor.Zamanında görüldüğü ve çıkardığı sonuçlar yüzünden değişime uğradı.Forum ilk açıldığı günlerdeki gibi değil.Yapılan herşeyin bellirli bir amacı belirli bir yaşanmışlığı var.Ve bu yapılanları sadece yönetimdeki arkadaşlarımızla alarak yapmadık.Forumda siz daha yeni olduğunuzdan bilemezsiniz ama buradaki bir çok kişi birbirinin adını soyadını , memleketini, üyenin  çocuğunun adını ,halasını , amcasını , hatta o  üyenin eşinin akrabalarını dahi bilir.Bunların hepsi zamanla kaynaşarak oldu.
  Ayrıca bahsettiğiniz görünmeyen bölümler de kalıcıda değildir.Herşey bir tek tuşla kaybolabilir.. Buda forumdaki düzeni sağlayan bir durumdur..

« Son Düzenleme: 06 Nisan 2014, 22:19:41 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Ynt: Biri açıklama yapabilir mi?
« Yanıtla #5 : 06 Nisan 2014, 22:55:03 »
Bu arada başlığın tamamının büyük harflerle yazılması yasaktır.
Bilginize
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2014, 23:51:22 »
Kampanyacılıkta sene 2004 şimdi 2014.. Bu kadar uzun bir süreçte neler yaşadığımızı yazsak roman olur derler ya işte öyle.. Gerçekten roman tarzında yaşanmış anılarımız var.. Forumumuzdaki eski başlıkları inceleseniz kimlerin nereden nereye geldiğini ve gittiğini görebilirsiniz.. Bu anılar ve yaşanmışlıklar burada ve diğer forumlarda neden kapalı sisteme geçildiğini gösterir.. Bu kapalılıktan dolayı bizlere küsmeyin ve çok büyük şeyler kaçırdığınızı sanmayın.. Forumda kalın, paylaşın daha büyük şeyler kazandığınızı göreceksiniz.. Bizler zaten paylaşmak için buradayız, paylaşıyoruz da.. Ama bazı arkadaşlarımızın emeklerini de korumak durumundayız..
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı kampanyacadisi

• Yeni Kampanyacı
  • *
  • herkes kalbinin ekmeğini yer
« Yanıtla #7 : 07 Nisan 2014, 00:20:49 »
konu baslığının tamamen büyük harferle yazılmasının yasak olduğunu bilmiyordum onun için özür dilerim  ama neticede bakın ne güzel diyorsunuz aktif olma durumu vs  yeni ve acemi kampanyacılar için bir bölüm göremedim ben yeni ve acemiler yarısma öğrenip çıkacak ozaman  sunulan bizlere su an için bu empati yaparsanız anlarsınız ne demek istediğimi usta bir kampanyacıyı  2 saatliğine bize kısıtlandıraln bölümlerden men edin  kendini dıslanmıs hissedecekmi çok merak ediyorum sakın yanlıs anlamayın yazdığımı tartısmak yada sorun yaratmak değil asla amacım ama ben isterdim ki eskiler yenilere birseyler öğretsin abilik ablalık yapsın sırf bazı bölümleri görmek için abuk sabuk konular paylasılmasın  kampanyalar paylasılmasın  madem burası bir destek platformu tam destek istiyoruz bizlerde

Çevrimdışı C.K.

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 07 Nisan 2014, 00:41:01 »
Facebook, twitter, internet, günlük aylık, alışveriş, instagram vb bölümleri göremiyor musunuz? 

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #9 : 07 Nisan 2014, 08:34:26 »
Facebook, twitter, internet, günlük aylık, alışveriş, instagram vb bölümleri göremiyor musunuz? 

Forumda belli kriterlere göre açılan sadece 1-2 bölüm var hatta ara sıra bazı arkadaşlar bile o bölümleri göremiyor. Kaldı ki bu bölümlerde özel işlenen yarışma vs konusu yokken neden bu bölümleri görmek isteği bu kadar fazla anlamak zor.
Forumdaki tüm bölümleri herkes görebiliyor.Tüm yarışmaları herkes görebiliyor. Dahası a veya b kişi diye değil genel olarak herkese aynı değer veriliyorken kampanyaları saklamak adına açılmış gibi bu gizli bölümleri lanse etmekte öyle düşünmek bizi mutsuz eder.

Son olarak forumu a veya b bölmüyle değil genel anlamda sahiplenerek yaşamak gerekir. Atalar ne güzel söylemiş sabreden derviş muradına ermiş. Forumdaki üyeliğiniz yaşlandıkça hem bu olayı hemde forumu daha iyi anlayacaksınız. Bir zamanlar herkes yeni kampanyacı oldu.
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2014, 08:36:30 Gönderen: sanko86 »
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche