-
Gönderen:
sanko86
25 Mar, 2014 11:03
-
Herkese 1 tane çıksın diyenleri anlamak istiyorum fakat bir türlü empati kuramıyorum.
Biri her gün katılıp emek verip 126 çekiliş yapsın biri bir gün girip 5 çekiliş hakkı yapsın.
Sonrada niye bana çıkmadı desin.
Adalet bu mu yani.
-
Gönderen:
sevdammm
25 Mar, 2014 11:10
-
ben burada asıl gözden kaçanı herkesin görmesini bekliyorum arkadaşlar 210 isim yayınlandı buna karşılık dün akşam 2 kez kendi sayfalarında açıklama yayınladılar onlar daha sonra silindi önceki sayfalarda kopyalayıp yazmıştım.
isterse aynı hesaplar isterse fake olduğunu bangır bangır bağıran hesaplar olsun ben katılım şartlarını okurum eğer kafama yatarsa katılırım.
orada aynı aileden avonun dediği gibi aynı adrese aynı aileden kişilere 1 hediye gönderilir diye bir ibare yoktu.o yüzden aynı soyadlı istediği kadar kişi katılır.
fakat yapılan şey çok ama çok ayıp kendi açıklamalarında belirttikleri kişi sayısını baz olarak almamışlar neymiş hediye zaten 620 taneymiş adet olarak mesela watsons kutusunda diyelim 10 ürün var onu 10 olarak almışlar resmen kelime oyunu yapmışlar
bu cidden kişiyi insanları kandırmak değilmi? bu konunun asıl üzerinde duralım.
şu anda kazananların hakları korunucakmış öyle bir açıklamada yapılmıştı malum onuda sildiler ama ben konuyu şikayet var sitesine taşıdım ama taşıma şeklimde şu
bizlere 620 kişi (9.maddede açıkça belirtiliyor ) hediye kazanıcağı belirtildiği halde 210 kişiye hediye gönderimi yapılıcaktır bu haksızlık giderilsin derhal şeklinde bir şikayette bulundum.
buda şikayet tam metnim şu anda redaksiyon aşamasında onaylandığında sizlerede linkini veririm
mahmure.com sitesinin yapmış olduğu çekilişe dayalı yarışmasında kişisel haklarımız gasp edilmiştir.
aşağıdaki maddeye karşılık 210 kişiye hediye vermiştir
9. Yarışma sonunda, rastgele yapılacak olan dijital ortamdaki çekilişle belirlenecek 620 kişi, yine sistemin belirleyeceği yarışmadaki ürünlerden herhangi bir tanesini kazanacaktır.
firma cevaben
Kazanan yarışmacılar aynı aileden olabilir katılım koşullarında buna engel bir durum yer almamaktadır.Yarışmada toplam 620 ürün hediye hedilmektedir. Toplam kişi sayısı ise 210 dur. diyerek bir kelime oyunu yaptığını önce itiraf edip sayfasında daha sonra bu yazıyı kaldırmıştır.
firmadan bu yapılan yanlışın acilen düzeltmesini istiyorum
-
Gönderen:
GULFEM57
25 Mar, 2014 11:14
-
bende çok katılım yaptım tek hesaptan katıldım banada çıkmadı arkadaşlar
-
Gönderen:
aylean
25 Mar, 2014 11:15
-
sevdam bu dasizin yazmış olduğunuz bir ileti.Kendinizle çelişiyorsunuz
9. Yarışma sonunda, rastgele yapılacak olan dijital ortamdaki çekilişle belirlenecek 620 kişi, yine sistemin belirleyeceği yarışmadaki ürünlerden herhangi bir tanesini kazanacaktır.
bunu kopyalayın arkadaşlar sayfaya yazın ben yazdım sizlerde yazın millete resmen hediye edilmiş aynı soyadlı kişilere ayrımcılığın bu kadarı olur ya
-
Gönderen:
mizmiz
25 Mar, 2014 11:18
-
ben de tek hesaptan katılım yaptım sadece toplasan 5 gün katılmışımdır ve merak ediyorum kazanıp kazanmadığımı nerde bu kazananlar göremiyorum
-
Gönderen:
sevdammm
25 Mar, 2014 11:20
-
sevdam bu dasizin yazmış olduğunuz bir ileti
bunu kopyalayın arkadaşlar sayfaya yazın ben yazdım sizlerde yazın millete resmen hediye edilmiş aynı soyadlı kişilere ayrımcılığın bu kadarı olur ya
o anda inanki çok sinirliydim evet yazdım ama sonra katılım şartlarını gerçekten tam anlamıyla okudum ben avon gibi sandım en başta sonrasında ama o şekilde bir ibarenin olmadığını kazananların hakkıyla kazandığını gördüm ama asıl konu 210 kişi olması eğer önceki yazdığım için özür dilememde gerekirse özür dilerim arkadaşım ama inanki dün akşam görünce sonuçları çok ama çok sinirlendim
bu yüzdende haksızlık giderilsin diye şikayet vara yazı bıraktım ama görüceksinizde orda sadece 620 kişi hediye listesinde olmalı diye sadece belirttim
-
Gönderen:
aylean
25 Mar, 2014 11:23
-
Yalnız böyle durumların forumda olmasıda hoşuma gidiyor.Kimin gerçekten dost yada düşman olduğunu görebiliyorsunuz.Hiç ummadığım insanlar soyadlarımı vererek sayflarına yazmışlar.Yine buraya yazanların daha dürüst olduğunu düşünüyorum
-
Gönderen:
perishan
25 Mar, 2014 11:24
-
Vay arkadaş insanlarda ne hırs ne kin varmış!
Facebook ve twitterda 1(bir) adet hesabım olmasına, eşim, anam babam abim adına başkaca hesap açmamış olmama rağmen facebook mesaj kutumda küfür içeren mesaj bile gelmiş tanımadığım "insan" lardan.
İlk günden itibaren aksatmadan paylaştım hesabımdan
1) Facebook: perihan.kobakcam
2) twitter@perishan34
Zaten antika bir soyadımız var çakma hesap açmış olsam kabak gibi çıkar ortaya 😜
Facebookta yok soyadımin bir harfini değiştireyim yok kı😁😟zlık soyadımla ayrı hesap açayım demedim oy beğeni isteyen kimseui geri çevirmedim. Mahmure başıma bela oldu resmen.
3.gündü samırım twitter paylaşımı yapılamadı, onun dıiında hergün girip paylaştım zaten sonra eksik günü telafi için twitter paylaşımından kazanılan çekiliş hakkını 5 yaptılar. 126 hakla tam bitirdim paylaşımı ve nasıl becerdilerse 3 ayrı hediyede ismimi yazmışlar.
Facebook mesajla edilen lafların iğnelemelerin ve hatta küfürlerin hepsini sevgili Mahmurecilere ve küfür edenlere iade ettim ve derin bir yuhhh çektim.
Anlaşılan kampanyacılığın raconu çok hesapla harf oyunları ile yarışmakmış yapmadık diye suçlu oldum bu da iyi...
-
Gönderen:
trinity2912
25 Mar, 2014 11:38
-
Yalnız böyle durumların forumda olmasıda hoşuma gidiyor.Kimin gerçekten dost yada düşman olduğunu görebiliyorsunuz.Hiç ummadığım insanlar soyadlarımı vererek sayflarına yazmışlar.Yine buraya yazanların daha dürüst olduğunu düşünüyorum
Sözün bana ise ben bir haksızlık olduğunu gördüğüm için sayfayı eleştirdiğim için örnek olarak yazdım ve sözümün arkasındayım ,ama seni şahsi olarak eleştirmediğim için buraya yazma gereği duymadım ,vaktin varsa çok katılım yaparsın buna birşey diyemem ,bence sayfa daha adil ve dikkatli bir liste hazırlamalıydı ,güvenilir bir firma olduğunu düşündüğüm için uğraştım ve hergün katıldım , bu da benim düşüncem
-
Gönderen:
denizist
25 Mar, 2014 11:38
-
twitter : @YesimveDeniz
facebok:deniz.emre.1213
NOT: face adresim fakedir, normal hesabımla yarışmalara katılmıyorum.