her gun bır anketmı var bu renklıbırde
benimde dün ilk 1000 kişiye yazıyordu bugünse katıldığım anketlerde 1000. kişiye yazıyo
yanlışlık olmuştur bence
benimde dün ilk 1000 kişiye yazıyordu bugünse katıldığım anketlerde 1000. kişiye yazıyo
yanlışlık olmuştur bence
evet değiştirmişler.ilk 1000 kişi değil.
Sinema anketi - Hediye Kazananlar
Ankete bu ay katılan 1000. kişi Gümüş Kolye kazanacaktır.
Kazananlar ay sonunda burada açıklanacaktır.
her gun bır anketmı var bu renklıbırde
evet hergün sadece 1 tane anket çıkıyo şimdi baktım bi üyeliğimde kolye anketi duruyo kolyeyi beğenmediğim için dün katılmamıştım

diğeri babam adına ona katılmıştım kardeşim için onda yeni anket gelmiş ve 1000. kişiye olmuş demek ki kaybettikleri üyeleri geri istiyolar ama kesinlikle bu işte bi yanlışlık olmadığına eminim çünkü daha öncede dediğim gibi noktayı unutsalar 1000 kişi yazardı ama ilk 1000 yazmışlar
eeee ilk bin kişiydi bize verceklermi hediye
bence her ayın ilk günleri yada arada hiç beklenmedik anlarda aniden yapabilirler yine ilk 1000 die biz gözlerimizi açık tutalım
Bugün ankete katılan 1000. kişi ..... kazanacak yazısı var. demekki o 1 defaya mahsus bir kampanyaydı.Bu arada sabahleyin alışveriş merkezinde v slicer gördüm fiyatı 5 TL idi 
ya nerde gördün 5 tlye ben kazanamasam alcam

ne zamandır aklımda ama bana bi denk gelmedi
arkadaşlar renklibir öyle çok güçlü bir site değil bence
ben bu ilk 1000 ödül kazanacak durumuna hiç inanamadım
çünkü yıllardır anket yayınlanıyor arasıra dolduruyorum doğru dürüst bir numune bile gönderemediler
ayrıca lazadoor örneğinde olduğu gibi ödülleri bol bol verdiler sonunda kapanıp gitti
nokta hatasına gelince ufak bir oyunla daha aktif bir site olmaya çalıştılar
İLK kelimesi ise ilk 1000. kişi yani 1000. katları değil 2000. 3000. diye algılanmasın diyedir
ben böyle düşünüyorum