0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben alışverişi yaptıktan sonra kartımda bu yazı vardı siteden 2.dönem için bu Promosyon Adı : Becel 25 TL İndirim Kasiyer Şifre KampanyasıAçıklama : 7 Şubat-4 Mart 2014 tarihleri arasında Becel Facebook kampanyasına başarıyla tamamlandı. Tarafınıza ulaşan 25 TL indirim şifrenizi Migros, 5M Migros, Migros Jet, Macrocenter, Tansaş mağazalarından, Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club Kart özellikli diğer kartlar ile alkol, sigara, TL yükleme ürünleri hariç, alışverişizlerinizde kullanabilirsiniz. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 gün içerisinde kartınıza tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır.
Twitterdan gelmeyen kod icin unileveri aradım bugun kayd aldılar ajansla gorusup donus yapalım dediler ne gıcık ajansmıs yahu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTwitterdan gelmeyen kod icin unileveri aradım bugun kayd aldılar ajansla gorusup donus yapalım dediler ne gıcık ajansmıs yahunumarayı banada verirmisiniz borcam için arayayım
sanırım sistemseldi o gun bugun arkdsm kullandı olmus bugün kullanan varmı kodları