Gönderen Konu: aker online  (Okunma sayısı 1307 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
aker online
« : 05 Ocak 2014, 00:15:36 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Ynt: aker online
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2014, 18:04:20 »
Eşarp çekilişimiz sona erdi! Bizden ipek eşarbı kazanan takipçimiz 157 sıra no ile @nalansavut oldu. Hediyesini iyi günlerde kullansın. Katılan herkese teşekkürler. Devamı gelecek, takipte kalın🎀 #aker #akeresarp
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2014, 18:05:13 »
Haftanın çekilişi! Herkese merhaba :) Şimdi bu görselin fotoğrafını çekip, profilinde @akeronline ve #akercanta etiketleri ile paylaşan bir kişi, resimdeki zincirli çantayı kazanıyor. Çekiliş 13.01.2014 Saat 12:00'de sona erecektir. (Hesabı gizli olanların katılımı geçersizdir) #aker #çanta #çekiliş #paylaş #kazan

Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #3 : 29 Ocak 2014, 04:02:50 »
#akercanta çekilişini kazanan takipçimiz @semaaktas oldu. Kendisini tebrik ediyoruz :) Katılan herkese teşekkürler! #aker #hediye #çanta

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
« Yanıtla #4 : 29 Ocak 2014, 04:03:50 »
Bu görseli @akeronline ve #akeresarp etiketleriyle profilinde paylaş, resimdeki eşarbı kazan ! #aker #hediye #çekiliş (20.01.2014 Saat: 13:00'da sona erecektir)

İpek eşarp çekilişimizi kazanan takipçimiz @muzeyyenkaraman oldu. Kendisini tebrik ediyoruz :) Katılan herkese teşekürler.