0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beni aramadılar.. adresi yazdım ben neden arama gereği duyacaklar orayı da anlamış değilim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeni aramadılar.. adresi yazdım ben neden arama gereği duyacaklar orayı da anlamış değilim Fatoşcum beni aradılar; adımı söylediler; evet doğru dedim... adresimi okudular evet doğru dedim... ne zaman gönderirsiniz dedim; 2 hafta içinde dediler... yani teyit amaçlı arıyolar ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeni aramadılar.. adresi yazdım ben neden arama gereği duyacaklar orayı da anlamış değilim Fatoşcum beni aradılar; adımı söylediler; evet doğru dedim... adresimi okudular evet doğru dedim... ne zaman gönderirsiniz dedim; 2 hafta içinde dediler... yani teyit amaçlı arıyolar ...anladım canım, gelir inşallah sağ salim kargolarımız
Nivea yurtiçi kargoyla geldi.. çok dolu ve güzel bir paket..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNivea yurtiçi kargoyla geldi.. çok dolu ve güzel bir paket..sizi aramışlar mıydı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNivea yurtiçi kargoyla geldi.. çok dolu ve güzel bir paket..resim isteriz:)