Internetten Para Kazan > Para kazan
Evimizinherşeyi.com kazandırıyor
aysell:
ben 35gercek üye yapmıştım kazanmıştım
paris sehri stickerim elime gelmişti.
bircok arkadasıma göndermediler ama.
ipler farklı olsada ipye bakmıyorlarmış.mesela herkesin bir sürü mail adresi varya ben destek için bir cok arkadasa farklı isimlerle destek oldum.
ama mail adresleriyle iletişime gecmişler mailin adı soyadı ve üyenin adı soyadı tutcakmış mynetle hotmaille iletişime gecmişler.
1 üyeye 25kişi 25değişik ipden üye olmuş olsa bile göndermediklerini söylediler
benim öyle bir konum yoktu msnimde 65 kişiye davet göndermiştim sabahına 35arkadasım üye olmuştu kazandım hediyemde geldi
Melos:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben 35gercek üye yapmıştım kazanmıştım
paris sehri stickerim elime gelmişti.
bircok arkadasıma göndermediler ama.
ipler farklı olsada ipye bakmıyorlarmış.mesela herkesin bir sürü mail adresi varya ben destek için bir cok arkadasa farklı isimlerle destek oldum.
ama mail adresleriyle iletişime gecmişler mailin adı soyadı ve üyenin adı soyadı tutcakmış mynetle hotmaille iletişime gecmişler.
1 üyeye 25kişi 25değişik ipden üye olmuş olsa bile göndermediklerini söylediler
benim öyle bir konum yoktu msnimde 65 kişiye davet göndermiştim sabahına 35arkadasım üye olmuştu kazandım hediyemde geldi
--- Alıntı sonu ---
benim 28 kişi gerçek üyelikti
hepsi hemde farklı il farklı şehirdi kampanyadan haberi olan insanlarda depğildiler ama gelmedi mailde attım dönmediler 1 ay oldu
bende istemiyom artık
balpötüşü:
aynen meloş bende de oldu gerek msnden gerek burdan arkadaşları üye yaptım 32 üyem vardı taki son güne kadarda hepsi duruyordu.geçen bir baktım silmişler 16 kişi var sanırım toru topu >:( bende yazdım ama ses yok tabi..
berat:
arkadaşlar bu site size yaptıgını bana da yaptı.emek sömürüyor.
Melos:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinaynen meloş bende de oldu gerek msnden gerek burdan arkadaşları üye yaptım 32 üyem vardı taki son güne kadarda hepsi duruyordu.geçen bir baktım silmişler 16 kişi var sanırım toru topu >:( bende yazdım ama ses yok tabi..
--- Alıntı sonu ---
benim hiç biri silinmemişti.
ama ben çok yazdım canlı destektende yazdım no sonuç
bende istemiyom dedim
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git