0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYaaa seni yierrim ben Kuzum Whatsapp dan yazdım sana tebrik de ettin ama senin kafa bi milyon ondan hatırlamadın İlk sen duydun oysa kiiii Henüz mucize olmadı borç içinde yüzüciiiiiiizevlencem dedın tamam dedım de 23 Ağustos dıye şak dıye bı tarıh demedın bak oku
Yaaa seni yierrim ben Kuzum Whatsapp dan yazdım sana tebrik de ettin ama senin kafa bi milyon ondan hatırlamadın İlk sen duydun oysa kiiii Henüz mucize olmadı borç içinde yüzüciiiiiiiz
telefon veren kampanyaya katıl bütün forum destek verelim sana [/quoteVay bu forumda benden iki tane var nick kopyamida gördüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefon veren kampanyaya katıl bütün forum destek verelim sana [/quoteVay bu forumda benden iki tane var nick kopyamida gördüm enem hakıkaten, ben dırek Ozgur Bey dıye okuyordum hep...ıkı Marlboro var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefon veren kampanyaya katıl bütün forum destek verelim sana [/quoteVay bu forumda benden iki tane var nick kopyamida gördüm senin adın bundan sonra light olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefon veren kampanyaya katıl bütün forum destek verelim sana [/quoteVay bu forumda benden iki tane var nick kopyamida gördüm senin adın bundan sonra light olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefon veren kampanyaya katıl bütün forum destek verelim sana [/quoteVay bu forumda benden iki tane var nick kopyamida gördüm marlboro__ bnm yaklaşık 6 senedir kullandıgım bir nicktir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintelefon veren kampanyaya katıl bütün forum destek verelim sana [/quoteVay bu forumda benden iki tane var nick kopyamida gördüm marlboro__ bnm yaklaşık 6 senedir kullandıgım bir nicktir 6 senedir kullaniyorsunda üyelik tarihin ne zaman senun insanları kandirma bari kazandığım birseyde yok ama facede bir kopyam var sadece ipad kazandirdi bana ismimi kullaniyordu firmada bana mail atmis ipad teslim aldim