Kampanyalar > Biten Kampanyalar

www.citirayse.com'da yarışın,reklamda oynayın ve cips kazanın

<< < (45/49) > >>

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSaçma sapan bir yarışma oldu.Kimin kazandığı belli değil.Maille bilgilendirmede yapılmadı.Neyse önümüzdeki hafta kargo gelirse kazanmışız demektir ;D

--- Alıntı sonu ---
evet inşallah gelir!

a1ONEboy:
bide inşallah yılbaşından önce gelir tabi :)) 15 gün diyorlardı ve sadece 100 ürün fazla uzamaz heralde =))

ysr86:
her iki ödül içinde 5 er yedek denmiş buda demek oluyoki cips kazananlarında iletişime geçmesi gerekiyodu yoksa neden onlar içinde yedek seçsinler ama ben aradım ve açan olmadı galiba yollamıyacaklar baksana ses soluk yok altı üstü 100 koli cips

nyks:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinher iki ödül içinde 5 er yedek denmiş buda demek oluyoki cips kazananlarında iletişime geçmesi gerekiyodu yoksa neden onlar içinde yedek seçsinler ama ben aradım ve açan olmadı galiba yollamıyacaklar baksana ses soluk yok altı üstü 100 koli cips

--- Alıntı sonu ---
;D

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinher iki ödül içinde 5 er yedek denmiş buda demek oluyoki cips kazananlarında iletişime geçmesi gerekiyodu yoksa neden onlar içinde yedek seçsinler ama ben aradım ve açan olmadı galiba yollamıyacaklar baksana ses soluk yok altı üstü 100 koli cips

--- Alıntı sonu ---
;D

--- Alıntı sonu ---
  ;D ne gülüyon bizim için çok olabilir ama onlar için bence hiçbirşey hadi altı olmasında üstü olsun  :D inşallah elde kalanları yollamazlar  ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git