Kampanyalar > Biten Kampanyalar

www.citirayse.com'da yarışın,reklamda oynayın ve cips kazanın

<< < (40/49) > >>

erteb:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvala bıktım oynamaktan ben birinci oluyom onlar siliyor 25 saniye'de bıraktım altını kabul etmiyor bakalım ne olucak..

--- Alıntı sonu ---
Arkadaşım listeye baktın mı, sen 10. sıradasın. Ya ne rezalet bu. Sonlanan yarışmada hala kayıt yapmaya devam ediyorlar.

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvala bıktım oynamaktan ben birinci oluyom onlar siliyor 25 saniye'de bıraktım altını kabul etmiyor bakalım ne olucak..

--- Alıntı sonu ---
Arkadaşım listeye baktın mı, sen 10. sıradasın. Ya ne rezalet bu. Sonlanan yarışmada hala kayıt yapmaya devam ediyorlar.

--- Alıntı sonu ---
ya bu site o kadar saçmaki 77. ci idim 78.ci oldum hala oynamaya devam ediyorlar rezalet yaa  adam gibi ayarlayamadılar bi türlü >:(

burcu84:
ya efeste aynıı budaa bakalım cipsler elimize gecince anlaşılacak dürüstlükleri

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya efeste aynıı budaa bakalım cipsler elimize gecince anlaşılacak dürüstlükleri

--- Alıntı sonu ---
evet bi geçsinde yeterki  ;D ;D

ysr86:
cipsoyuda sevmiyom ya çok yağlı oluyo  ;D mahallenin bebelerine dağıtayımda sevinsinler tabi liste dışı kalmazsam ve cipsler elime ulaşırsa  ???

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git