Kampanyalar > Biten Kampanyalar

mtv'den ipod kazanmak için yeni yarışma!

<< < (2/3) > >>

sahaneyedili:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeşekkürler, bir de bu gloria jeans kahve kuponunu nasıl alabiliriz ya sürekli yoğun talep nedeniyle tükenmiştir diyor. bilgisi olan?

--- Alıntı sonu ---

mtv sitesinin verdigini bilmiyorum ama eger herhangi bir gloria j. a gidersen ordan verilen gloriakart ile 5 defa kahve içersen, bi tane bedava

logcupasa:
bu degilde michael jackson lı ipodların sonucu ne oldu bılgısı olan ?

logcupasa:
bununda sonucu acıklamazlar kesın gorursunuz mıchael jacksonda yedıgıımız kazık gıbı

moonlight1907:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbununda sonucu acıklamazlar kesın gorursunuz mıchael jacksonda yedıgıımız kazık gıbı

--- Alıntı sonu ---
baktım evet kaldırmışlar konuyuda bulamadım hiçbirşey sitelerinde olmazsa şikayet formu gönderirim bikaç gün daha bekleyelimde

logcupasa:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbununda sonucu acıklamazlar kesın gorursunuz mıchael jacksonda yedıgıımız kazık gıbı

--- Alıntı sonu ---
baktım evet kaldırmışlar konuyuda bulamadım hiçbirşey sitelerinde olmazsa şikayet formu gönderirim bikaç gün daha bekleyelimde

--- Alıntı sonu ---
Ben gonderdim bile sikayet formunu :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git