Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Lufthansa: Sanal Pilot Oyunu

<< < (3/3)

erteb:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuanlamayı felan ben de anladım sorun yok da ben zorluğu belirtmek istemiştim ama neyse açıkladığınız için teşekkürler yinede..

--- Alıntı sonu ---

Mousela değil, normal kalemle yerlerini bilgisayar ekranında işaretledim. Noktalar, sonra ülke sınırları kayboluyor ya. Herhalde bu şekilde yapabiliyorlardır bu puanları. Bunu anlatmak istemiştim.

_Hatice_:
walla ben bi harita açtım öle oynadım ama ülke adı vermiyo şehir adı veriyo o da bulunmuyo  ;D ;D

moonlight1907:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuanlamayı felan ben de anladım sorun yok da ben zorluğu belirtmek istemiştim ama neyse açıkladığınız için teşekkürler yinede..

--- Alıntı sonu ---

Mousela değil, normal kalemle yerlerini bilgisayar ekranında işaretledim. Noktalar, sonra ülke sınırları kayboluyor ya. Herhalde bu şekilde yapabiliyorlardır bu puanları. Bunu anlatmak istemiştim.

--- Alıntı sonu ---
iyi taktik bravo

neron54:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpuanlamayı felan ben de anladım sorun yok da ben zorluğu belirtmek istemiştim ama neyse açıkladığınız için teşekkürler yinede..

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
ben de zaten sana söylememiştim ki.. üzerine alınmışsın..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git