Kampanyalar > Biten Kampanyalar
benev
moonlight1907:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinyazayım diyodum ama erteleme kararı aldım :)
--- Alıntı sonu ---
yaz arkadaşım adam kötü bişey demiyecek ya kendi kendine neolduğunu anlamaya çalışacak
sonuç olarak nereden bilecek böyle bir konu olduğunu ne güzel işte markalarını duyuyoruz tanıtımını yapıyoruz birnevi isteyenin bir yüzü istemeyenin iki yüzü kara :D
Beyondparadise:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
--- Alıntı sonu ---
yaz arkadaşım adam kötü bişey demiyecek ya kendi kendine neolduğunu anlamaya çalışacak
sonuç olarak nereden bilecek böyle bir konu olduğunu ne güzel işte markalarını duyuyoruz tanıtımını yapıyoruz birnevi isteyenin bir yüzü istemeyenin iki yüzü kara :D
--- Alıntı sonu ---
Ben zaten kocaelide oturuyorum aslında istanbulda gidecekler toplanıp gitseler satış baskısından kurtulurlar
moonlight1907:
aman baskıdan ne korkacaksınız allah aşkına almazsınız emekleri için bi teşekkür edersiniz olur biter zaten onların işi bu ben tam tersine eğer yaklaşımları davranışları hoşuma giderse bir ürün alabilirim cebimede uyarsa tabi böyle şeylerde biraz yüzsüz olmak lazım ;D
ikbalelif:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
Ben zaten kocaelide oturuyorum aslında istanbulda gidecekler toplanıp gitseler satış baskısından kurtulurlar
--- Alıntı sonu ---
ben samsun bafrada oturuyorum.banada samsunda bi eczane adı vermiş.hiç ugraşamam valla zorla ürün satar bunlar adama....
Beyondparadise:
Gittinmi hiç ses çıkmadı?
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git