hangi bilindik marketlerde var istanbulda? hep kurumsal adları var anlayamıyorum? kimler nereden katıldı?
selam market şubelerinde ve burda market şubelerinde var olmadı Topkapı ya gidip Ülker shoptan alırsın artik
Kampanya Perşembe bitiyor aslında. Ama dün 1-2 kupon daha alayım dedim. Ama kasiyer kız kampanya bitti dedi. Israrla bitmediğini söyledim. Bu sefer bizden kuponları geri aldılar dedi. Ama yalan söylediği telaşlı halinden belliydi. Bende 32 tl lik çikolatayı almadan bıraktım çıktım. Madem çekiliş yapacaksınız, şu işi hakkıyla yapın.
Evet ramazanla birlikte kampanya bitti diyolar. Hatta çikolata şekerleri de kaldırdık diyolar. Kalan kartlar ne oldu, cukka. Bakalım kaç bin katılım olacak.
bu kampanya da bitti,umarım forumdan bir çok kişi kazanır
ne çektik beee bu deniz ajanstan..pzt ülker bayram kampanyasını da bunlar çekeçekk..
Bu dönem deniz ajanscı olmuş herkes
Çekiliş 03.09.2013 tarihinde saat 12:15’de, DENİZAJANS Danışmanlık ve Promosyon Hizmetleri Ltd. Şti. Ali Nihat Tarlan Cad. No:54 D:14 Toplantı Salonu, Bostancı / İstanbul adresinde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 10.09.2013 tarihinde Star Gazetesinde duyurulacaktır.
Bütün forum arkadaşlarıma bol şanslar.
ne çektik beee bu deniz ajanstan..pzt ülker bayram kampanyasını da bunlar çekeçekk.. 
ben katılamıcam bu görüşe

deniz hanım gerçekten çok iyi bir insan çalışanlarıda öyle bana arabayı teslim ederken kendileri kazanmış gibi seviniyorlardı ve her konudada yardımcı oldular çok iyi şirket inşallah forumdan birine çıkar bol şans