0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
0212 356 75 70 numara buymuş mail attılar yapılacaklar yazıyor yarın hallederim. Hiç yoktan sevinmem için bir sebep oldu mutlu oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin0212 356 75 70 numara buymuş mail attılar yapılacaklar yazıyor yarın hallederim. Hiç yoktan sevinmem için bir sebep oldu mutlu oldum bu numara arkadaşımbenim dediğim kampanya bu değil ki arkadaşım ... ben braun 'un elli kişiye dağıttığı kampanyadan bahsediyorum
Size postaci zarfta getrmedimi bana bugun postaci zarf gtrms yapilacaklari yaziyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSize postaci zarfta getrmedimi bana bugun postaci zarf gtrms yapilacaklari yaziyobana mail geldi ama postacı gelmedi ? anlamadım bende
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSize postaci zarfta getrmedimi bana bugun postaci zarf gtrms yapilacaklari yaziyobana mail geldi ama postacı gelmedi ? anlamadım bende siz braun 'un elli kişiye vereceği hediyeden mi bahsediyorsunuz acaba ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSize postaci zarfta getrmedimi bana bugun postaci zarf gtrms yapilacaklari yaziyobana mail geldi ama postacı gelmedi ? anlamadım bende siz braun 'un elli kişiye vereceği hediyeden mi bahsediyorsunuz acaba banada mail gelmedi posta geldi en son kampanya 50 kisi olan deil everydaymeden f
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSize postaci zarfta getrmedimi bana bugun postaci zarf gtrms yapilacaklari yaziyobana mail geldi ama postacı gelmedi ? anlamadım bende siz braun 'un elli kişiye vereceği hediyeden mi bahsediyorsunuz acaba
arkadaşlar everyday @me nin 50 kişiye braun veren kampanyası vardı .. kazanların sonuçlarını göremedim ?? kazananların kimler olduğu konusunda bilgi verebilirmisiniz ?