0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oylarınız verildibu arada daha 600 kişinin izlemediği bir video hızla 1.liğe yükseliyortadımla oyun keyfi ve sizinkiler düşmüş mt ninki 1ortalama arttı madem onlar 1 veriyor sizde 1 verdiğini düşündüğünüz kişilere 1 verinyarışma kurallarında bu var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinoylarınız verildibu arada daha 600 kişinin izlemediği bir video hızla 1.liğe yükseliyortadımla oyun keyfi ve sizinkiler düşmüş mt ninki 1ortalama arttı madem onlar 1 veriyor sizde 1 verdiğini düşündüğünüz kişilere 1 verinyarışma kurallarında bu var iyide medi adsl aç kapa yaparsak anlşılırsa ödül alamayız bu seferde
peki bunları ödülü verenler görmüyo mu ??
Tadım Çekirdek çitlerken başka neler yapabilirsin.com’da en beğenilen videolar, artık Akıllı TV’de de yayınlanıyor. Sen de Tadım Çekirdek çitlerken başka neler yapabileceğini gösteren videonu ekle, hem harika hediyeler kazanma, hem de videonu Akıllı TV’de görme şansını yakala! Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Akıllı TV Tadım Videoları Yayın Saatleri Haftaiçi Hergün: 10.00 13.00 18.00 20.00 23.00 01.00 C.tesi: 12.00 21.00 Pazar: 13.00 22.00
AloneboyEmk87darkinangelaysellMt93MukuganiganiLegolas5'er çekirdekleriniz verildi ,başarılar