0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bi vidyo yaptım koydum bakalım onay bekliyoz iddalıyım vidyomla ama bilmiyorum artık jürilere kaldı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bi vidyo yaptım koydum bakalım onay bekliyoz iddalıyım vidyomla ama bilmiyorum artık jürilere kaldı benim iki tane yedekte tuttuğum videom vardı şimdi onlarıda yükliyeyim inşallah bişi kazanırız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bi vidyo yaptım koydum bakalım onay bekliyoz iddalıyım vidyomla ama bilmiyorum artık jürilere kaldı benim iki tane yedekte tuttuğum videom vardı şimdi onlarıda yükliyeyim inşallah bişi kazanırız umarım.Bakalım.Belki bi tane daha yaparım nasılsa artık oy geçmiyo ne kadar çok vidyo o akdar şans...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen bi vidyo yaptım koydum bakalım onay bekliyoz iddalıyım vidyomla ama bilmiyorum artık jürilere kaldı benim iki tane yedekte tuttuğum videom vardı şimdi onlarıda yükliyeyim inşallah bişi kazanırız umarım.Bakalım.Belki bi tane daha yaparım nasılsa artık oy geçmiyo ne kadar çok vidyo o akdar şans...ewet yarın 10,20 tane video çekcem artık çekirdek garanti
ilk hafta verrecekleri kişilere verdiler büyük ödülleri artık jüri seçsin.iyi olmuş ama ne olursa olsun..bugüne kadar destekleyen herkese de teşekkürler elleri dert görmesin..